TIM-BER

  • DJ   /   Amersfoort
  • #House #Hip Hop #Pop
  • Klinkt als Afrojack Hardwell Martin Garrix

Indicatie €350 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar TIM-BER

Check beschikbaarheid
TIM-BER, House, Hip Hop, Pop dj

DJ/Producer TIM-BER, geboren en getogen in Amersfoort. Ooit op 10 jarige leeftijd begonnen met draaien in het lokale jeugdcentrum en nu ruim 15 jaar later heeft hij optredens in binnen- en buitenland. Maar is nog met enige regelmaat in zijn hometown Amersfoort te vinden.

TIM-BER heeft verschillende releases op zijn naam staan. Met als hoogtepunt van 2018 ‘Started’ een samenwerking met Afrojack & D.O.D. En een officiële remix van Lucky Charmes zijn single ‘No Sweat’. Ook was hij in 2015 met de plaat ‘Buckle Up’ verantwoordelijk voor Hardwell zijn personal favorite track van de Revealed ADE Sampler. Die je zo nu en dan nog steeds in zijn sets voorbij hoort komen.

Met support van onder andere Martin Garrix, David Guetta, Afrojack, Hardwell, Fedde Le Grand, Knife Party ,R3hab, Quintino, Dannic, Ummet Ozcan, Dimitri Vegas & Like Mike, Makj, Firebeatz, VINAI, Blasterjaxx en velen anderen is zijn muziek wereldwijd op de radio, festivals en in de clubs te horen.

Muziek

Lucky Charmes - No Sweat (T...

TIM-BER - The Factory

Afrojack, D.O.D, TIM-BER - ...

Reviews

Boek TIM-BER en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

TIM-BER, House, Hip Hop, Pop dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over TIM-BER

TIM-BER is een DJ uit Amersfoort. TIM-BER draait muziek in de stijlen House, Hip Hop & Pop. TIM-BER heeft sinds de inschrijving op 09/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van TIM-BER klinkt als: Afrojack Hardwell Martin Garrix. Het repertoire van TIM-BER bestaat uit covers en eigen werk.

TIM-BER hanteert een richtprijs van €350 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.