Three Guys Named Joe

  (3)
  • Band   /   Amsterdam/Hoenderloo/Gorssel
  • #Americana #Akoestisch #Country
  • Klinkt als James Taylor, Paul Simon, Bonnie Raitt, Buck Owens, The Louvin Brothers, The Beatles
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €660

Stuur een persoonlijk bericht naar Three Guys Named Joe

Check beschikbaarheid
Three Guys Named Joe, Americana, Akoestisch, Country band

Al meer dan 10 jaar brengt Three Guys Named Joe een driestemmige mix van pareltjes uit het Americana & Bluegrass repertoire. Maar net zo makkelijk spelen ze bekende evergreens van acts als Simon & Garfunkel en The Beatles. Eén ding hebben al die nummers gemeen; ze worden met grote muzikaliteit gebracht in die typische eigen JOE-sound.

Harmonieuze meerstemmigheid, virtuoos begeleid op gitaar, mandoline, banjo, bas en cajon. Muziek die het ene moment ontroert en verrast en het andere moment swingt of je terugbrengt naar je eigen jeugd.

Een avond (óf ochtend, óf middag) met de Three Guys & Miep staat garant voor een reis door een bonte wereld van muziek. Geïllustreerd met anekdotische en vaak humoristische verhalen over de makers van de originele nummers.

Kortom, een voorstelling van Three Guys Named Joe is een genot voor ieder publiek. Een doorgewinterde act die de afgelopen jaren met veel succes en plezier speelde op talloze podia in binnen- en buitenland; van grote festivals tot intieme huiskamers.

Three Guys Named Joe bestaat uit Mars Peereboom Voller (zang/cajon), Eus Menagé (zang/gitaar/mandoline), Jan Hovers (zang/bas) en Miep Oude Aost (banjo/gitaar/ukelele).

Muziek

Harvest Moon

Long Time Gone

Woodstock

Reviews

Door op 27/02/2020

Wervelende show met zeer gevarieerd repertoire, geweldige samenzang!

Door op 26/02/2020

De heren van Three Guys Named Joe luisteren al een aantal jaren op koningsdag het Bredewegfestival in Amsterdam op. Succes verzekerd met deze coverband. Ijzersterke samenzang waarmee de heren alle nummers van vocale topgroepen als Beatles, Eagles, Beach Boys en zelfs Bee Gees aan blijken te kunnen en prachtig overtuigend neerzetten. Een aanrader.

Door op 25/02/2020

Three Guys Named Joe trad op ter gelegenheid van een feest dat mijn vrouw en ik gaven ter gelegenheid van ons beider zestigste verjaardag in september 2016 in restaurant I-Grec in Amsterdam, De band verzorgde het muzikale gedeelte van het feest naar grote tevredenheid van ons en alle gasten. Met een aanstekelijke mix van voortreffelijk en met overgave uitgevoerde blue grass en pop/rock klassiekers zorgde de band voor een fantastische muzikale omlijsting van ons feest - waarbij zelfs gedanst werd - en droeg daarmee bij aan een voor iedereen fantastische avond. Zeer aanbevelenswaardig!

Contact

Three Guys Named Joe, Americana, Akoestisch, Country band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Three Guys Named Joe

Three Guys Named Joe is een band uit Amsterdam/Hoenderloo/Gorssel. Three Guys Named Joe speelt muziek in de genres Americana, Akoestisch & Country. Three Guys Named Joe heeft sinds de inschrijving op 23/02/2020 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Three Guys Named Joe klinkt als: James Taylor, Paul Simon, Bonnie Raitt, Buck Owens, The Louvin Brothers, The Beatles. Het repertoire van Three Guys Named Joe bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Three Guys Named Joe krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Three Guys Named Joe hanteert een richtprijs van €150 - €660 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.