The Reverend

  (6)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Coverband
  • Klinkt als Bruno Mars, Guus Meeuwis, Kings of Leon
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1994

Stuur een persoonlijk bericht naar The Reverend

Check beschikbaarheid
The Reverend, Coverband band

The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!

Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.

De viermans formatie The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!

Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.

De viermans formatie The Reverend 'brings you musical salvation'!

Muziek

Marco Borsato Je hoeft niet...

Kings of Leon Sex on Fire

Bruno Mars Lazy song

Reviews

Door op 30/06/2018

topband !! zeer prettig contact.Een band met een zeer breed repertoire. ze voelen goed aan wat ze moeten spelen voor het publiek. leuk om een band te zien spelen zonder vaste playlist.

Door op 04/06/2018

The Reverend komt al 12 jaar spelen bij ons, ze zijn fantastisch. Marcel Chris en Arthur, kanjers.

Door op 30/05/2018

De mannen van The Reverend zijn topartiesten! De perfecte prijs-kwaliteit verhouding, waarbij je een volwaardige show krijgt. Het enthousiasme spat er vanaf, waarbij ze als ware professionals het dak eraf spelen, ongeacht de locatie en de hoeveelheid publiek. Voor ons was het een waardevolle aanvulling bij ons evenement: de Ducati Club Race op het TT Circuit. Ook het contact voorafgaand aan de boeking verliep zeer soepel. Kortom, een aanrader.

Optredens van The Reverend

Contact

The Reverend, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Reverend

The Reverend is een band uit Nijmegen. The Reverend speelt muziek in de genres Coverband. The Reverend heeft sinds de inschrijving op 17/02/2018 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Reverend klinkt als: Bruno Mars, Guus Meeuwis, Kings of Leon. Het repertoire van The Reverend bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Reverend krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

The Reverend hanteert een richtprijs van €900 - €1994 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.