The Reverend

  (13)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Coverband
  • Klinkt als Bruno Mars, Guus Meeuwis, Kings of Leon
  • 24 geverifieerde boekingen

Indicatie €900 - €1994

Stuur een persoonlijk bericht naar The Reverend

Check beschikbaarheid
The Reverend, Coverband band

The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!

Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.

De viermans formatie The Reverend is niet alleen een spontane allroundband, maar tevens een hechte vriendengroep die gewoon veel plezier beleeft aan muziek maken. En dat zie je. Dat voel je!

Frontman Marcel kennen we natuurlijk van de legendarische bands Hillstreet en de Amstel Liveband. The Reverend is het logische vervolg op deze bands, waarbij de nadruk ligt op passie voor muziek maken en dat in zoveel mogelijk genres, voor zoveel mogelijk mensen.

De viermans formatie The Reverend 'brings you musical salvation'!

Muziek

Marco Borsato Je hoeft niet...

Kings of Leon Sex on Fire

Bruno Mars Lazy song

Reviews

Door op 31/10/2019

Al vele jaren organiseren wij het feest op het Dorpsplein, maar zelden zoveel complimenten ontvangen over de band als bij The Reverend. Spelen goed in op het publiek. Je kan de verzoekjes niet zo gek verzinnen of ze spelen het. Bedankt mannen, zeker aan te raden!

Door op 07/07/2019

Contact is prima verlopen met de band. Ze hebben gezorgd voor een topavond bij de afsluiting van ons seizoen. Er waren maar weinig nummers die ze niet kende.

Door op 26/06/2019

Het was echt een top optreden. (openbaar optreden in Deurne). De band speelde ontzettend goed in op de wensen van het publiek ondanks de hitte. (hittegolf) Goede zanger en performer en geweldige ervaren muzikanten. Het geluid was niet te hard en toch lekker! Een heel breed repertoire en leuke verrassende liedjes. Ik heb een goede avond gehad. Aanrader.

Optredens van The Reverend

Meer optredens

Contact

The Reverend, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Reverend

The Reverend is een band uit Nijmegen. The Reverend speelt muziek in de genres Coverband. The Reverend heeft sinds de inschrijving op 17/02/2018 in totaal 24 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Reverend klinkt als: Bruno Mars, Guus Meeuwis, Kings of Leon. Het repertoire van The Reverend bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Reverend krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 13 reviews.

The Reverend hanteert een richtprijs van €900 - €1994 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.