The muncks

  • Band   /   Zwolle
  • #Funk #Rock
  • Klinkt als Red Hot Chili Peppers

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar The muncks

Check beschikbaarheid
The muncks, Funk, Rock band

The Muncks zijn klaar om de wereld te veroveren met heerlijke funk/rock muziek waar zij hun eigen draai aan hebben gegeven. Met een kleurenpalet van scheurende gitaarriffs, swingende drumgrooves, funk on the Bass, soul/jazzy vocals plus Hammond veroverden the Muncks in 2014 al de harten van de juryleden van de Burger Band Clash (Deventer) en Salland’s Got Talent (Raalte).

Het aantal optredens kwam in een stroomversnelling. Ze traden daarna op in cafés, vulden een Hedon Presents (Zwolle) avond, speelden op het Pedro Pico Pop festival (Raalte) en gingen samen naar Tunesië.

Naast de muzikale connectie is er ook een vriendschap ontstaan: brothers on stage! Zo zijn de vier muzikale talenten uitgegroeid tot een echte band die, weliswaar aan de start van hun carrière, ernaar streven om er elke keer een feestje van te maken!

Muziek

Fooling Around

Guidance

Near Falling

Reviews

Boek The muncks en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The muncks, Funk, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - dirck

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The muncks

The muncks is een band uit Zwolle. The muncks speelt muziek in de genres Funk & Rock. The muncks heeft sinds de inschrijving op 06/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The muncks klinkt als: Red Hot Chili Peppers. Het repertoire van The muncks bestaat uit alleen eigen werk.

The muncks hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.