The Jerkingbirds

  • Band   /   Boskoop
  • #Blues
  • Klinkt als Lester Butler, Red Devils, James Harman, Stevie Ray Vaughan, Hollywood Fats, The Hoax

Indicatie €275 - €425

Stuur een persoonlijk bericht naar The Jerkingbirds

Check beschikbaarheid
The Jerkingbirds, Blues band

The Jerkingbirds (letterlijk: de Trekvogels) hebben sinds 2001 een zekere lokale en landelijke reputatie opgebouwd, ondanks of juist dankzij de ongecompliceerde manier van spelen: rechttoe rechtaan, enthousiast en elke keer weer anders. De muziek laat zich omschrijven als 'Blues met een Twist', met invloeden uit alle hoeken van de USA , de UK en zelfs NL.

The Jerkingbirds speelden o.a. op bekende festivals als de Nieuwkoopse Bluestocht, Texelblues en deelde het podium met topbands als Blues ’N Trouble (UK), Joe Stump (USA), Jean Paul Rena & Terrawheel, Barrelhouse, Ruben Hoeke Band, Oscar Benton (NL) en the Veldman Brothers (NL).

Fred Schutter (zang), Johannes Schuitemaker (gitaar), Sjaak van der Mijl (bas), Emil van der Linden (drums) en Jack van Leeuwen (harmonica en zang)

Muziek

Play on

Hungry All the Time

Venus

Reviews

Boek The Jerkingbirds en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Jerkingbirds, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Johannes

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Jerkingbirds

The Jerkingbirds is een band uit Boskoop. The Jerkingbirds speelt muziek in de genres Blues. The Jerkingbirds heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Jerkingbirds klinkt als: Lester Butler, Red Devils, James Harman, Stevie Ray Vaughan, Hollywood Fats, The Hoax. Het repertoire van The Jerkingbirds bestaat uit covers en eigen werk.

The Jerkingbirds hanteert een richtprijs van €275 - €425 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.