The Dreams

  • Band   /   Utrecht
  • #Pop #Disco #Soul
  • Klinkt als Adele, Tina Turner, Aretha Franklin, Jessie J, Rihanna, Amy Winehouse, Pointer Sisters, Dolly Parton, Katy Perry, The Jackson 5, Chaka Khan, Abba, Anouk, Stevie Wonder, Simply Red, Clean Bandit, Bruno Mars, Blondie, Queen, The Doobie Brothers

Indicatie €250 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Dreams

Check beschikbaarheid
The Dreams, Pop, Disco, Soul band

Naast het feit dat Marie Louise en Joyce zussen zijn delen ze een passie voor alles wat te maken heeft met zang, dans en toneel. De muzikale zusjes doen niets liever dan samen optreden. Joyce is afgestudeerd aan de Willem Nijholt Academie en heeft haar propedeuse behaald aan het conservatorium Alkmaar. Marie Louise heeft haar zangopleiding succesvol afgerond aan de Nederlandse Popacademie en heeft daarna ook haar diploma behaald aan De Dansopleiding. Samen hebben ze meegedaan aan het SBS programma The Winner is, waar ze winnaar zijn geworden in de categorie Familie. Marie Louise en Joyce zijn ware entertainers. Het ene moment verzorgen ze de presentatie van een programma/show, het andere moment zingen ze de sterren van de hemel en zorgen ze ervoor dat het publiek met de voetjes van de vloer gaat.

Reviews

Boek The Dreams en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

The Dreams, Pop, Disco, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jool

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Dreams

The Dreams is een band uit Utrecht. The Dreams speelt muziek in de genres Pop, Disco & Soul. The Dreams heeft sinds de inschrijving op 14/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Dreams klinkt als: Adele, Tina Turner, Aretha Franklin, Jessie J, Rihanna, Amy Winehouse, Pointer Sisters, Dolly Parton, Katy Perry, The Jackson 5, Chaka Khan, Abba, Anouk, Stevie Wonder, Simply Red, Clean Bandit, Bruno Mars, Blondie, Queen, The Doobie Brothers. Het repertoire van The Dreams bestaat uit alleen covers.

The Dreams hanteert een richtprijs van €250 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.