2 Flowers

  (10)
  • DJ   /   Den Haag
  • #Disco #Latin #Allround
  • Klinkt als Disco, funk, soul, salsa, merengue, top 40, Feestband, Coverband, Latin band, Festival band, band voor bedrijfsfeest, bedrijfsfeest, allround band, band met DJ, soul band, funk band, top 40 band, gala band, bruiloft band, beste coverband, disco band
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €650 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar 2 Flowers

Check beschikbaarheid
2 Flowers, Disco, Latin, Allround dj

2 Flowers

Staat garant voor een spectaculaire feestavond.
Of het nu gaat om een bruiloft feest, verjaardag, bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, receptie of wat anders? 2 Flowers weet altijd het maximale uit ieder gelegenheid te halen.

Door onze ervaring kunnen wij goed inspelen op de muzikale inlijsting op ieder moment van het feestavond.

Daarnaast bespreken wij altijd vooraf u wensen en verzoeknummers!

Zo weet u zeker dat de feestavond die u voor ogen heeft vlekkeloos zal verlopen!

De dames zijn tevens ook te boeken met de live band Feelings!
https://www.feelings-band.nl

Muziek

Bad girls LIVE

Show me love LIVE

Raining men LIVE

Foto's

Reviews

Door op 02/09/2018

Wij zijn ontzettend blij dat jullie onze grote dag onvergetelijk hebben gemaakt! Bedankt voor het fantastische optreden. Jullie waren echt steengoed!!!

Door op 13/07/2018

Komen op tijd, goed op elkaar ingespeeld, fantastisch gezongen. Doen wat ze beloofd hebben en spelen gezellige dansmuziek voor jong en oud. Wij en onze gasten hebben een top avond gehad.

Door op 02/05/2018

Vanwege alle druktes rondom de bruiloft, hadden we ons niet heel erg verdiept in de band. Op youtube klonk het goed, het contact per mail en een enkele keer per telefoon was goed, dus dan zou het ook wel goed komen. En dat deed het zeker! De band was goed op tijd op locatie, alle spullen compleet, dus het feest kon beginnen. De nummers die werden gespeeld waren erg afwisselend, muzikaal zat het goed in elkaar, en ook onze 2 verzoeknummers werden leuk uitgevoerd. Van begin tot eind stond de dansvloer vol! Ook van onze gasten alleen maar lovende reacties gehad!

Contact

2 Flowers, Disco, Latin, Allround dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Romeo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 2 Flowers

2 Flowers is een DJ uit Den Haag. 2 Flowers draait muziek in de stijlen Pop, Disco & Latin. 2 Flowers heeft sinds de inschrijving op 10/03/2016 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 2 Flowers klinkt als: Disco, funk, soul, salsa, merengue, top 40, Feestband, Coverband, Latin band, Festival band, band voor bedrijfsfeest, bedrijfsfeest, allround band, band met DJ, soul band, funk band, top 40 band, gala band, bruiloft band, beste coverband, disco band. Het repertoire van 2 Flowers bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: 2 Flowers krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

2 Flowers hanteert een richtprijs van €650 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.