Taste of Ruby

  (3)
  • Band   /   Nijmegen
  • #Jazz #Pop #Chanson
  • Klinkt als Madeleine Peyroux, Lhasa de Sela, Melody Gardot.
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar Taste of Ruby

Check beschikbaarheid
Taste of Ruby, Jazz, Pop, Chanson band

Taste of Ruby bestaat sinds januari 2017. Het initiatief van Nels om dit trio te starten maakte Gaby en René meteen enthousiast. Na één proefrepetitie bleek het een perfecte match. De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt.

Taste of Ruby speelt aangename smooth jazz en soft pop. Niet alledaagse covers, opnieuw gearrangeerd, met een theatrale touch. Het repertoire bevat o.a. nummers van Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, enthousiasme en kwaliteit. En dat brengen zij graag over op het publiek.

Taste of Ruby brengt pure live muziek voor een sfeervolle gelegenheid. Uitermate geschikt voor proeverijen, cocktail party’s, een intiem diner, recepties, congressen, exposities, klein theater, een huiskamerconcert en ook voor een gezellig (muziek) café.

Muziek

Don't wait too long

Getting some fun out of live

Moondance

Reviews

Door op 19/03/2019

Een ontzettend leuke namiddag gevuld met bekende nummers, een goede band, en een prachtige stem. Een echte aanrader dus!

Door op 28/11/2018

Afgelopen zomer heb ik met verschillende kunstenaars een expositie gehouden op een zonovergoten dag in een prachtige tuin in Nijmegen. Er was mooi werk te zien, er waren hapjes en drank maar het hoogtepunt van die middag was toch het optrede van Taste of Ruby. Wat een prachtig optreden was het. De muziek paste naadloos bij de ontspannen sfeer die er hing en Taste of Ruby gaf onze vernissage en bijzondere meerwaarde. Voor iedereen die houdt van zwoele, jazzy muziek kan ik aanraden naar Taste of Ruby te luisteren. Maar hun repertoire is veel breder. Een aanrader, deze band!

Door op 06/11/2018

Taste of Ruby bestaat uit drie professionele artiesten die sfeervolle muziek maken. Tijdens het Festival der Kunsten hebben zij een aantal optredens verzorgd die helemaal passen in de sfeer van het festival. Ze zijn enthousiast en heel fijn om naar te luisteren. Het publiek stond met de benen buiten!

Contact

Taste of Ruby, Jazz, Pop, Chanson band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nels

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Taste of Ruby

Taste of Ruby is een band uit Nijmegen. Taste of Ruby speelt muziek in de genres Jazz, Pop & Chanson. Taste of Ruby heeft sinds de inschrijving op 28/10/2018 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Taste of Ruby klinkt als: Madeleine Peyroux, Lhasa de Sela, Melody Gardot. . Het repertoire van Taste of Ruby bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Taste of Ruby krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Taste of Ruby hanteert een richtprijs van €300 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.