Jazz4fun

  (3)
  • Band   /   Kockengen
  • #Jazz #Bossa nova #Swing
  • Klinkt als Ella Fitzgerald, Billy Holiday
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €300 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Jazz4fun

Check beschikbaarheid
Jazz4fun, Jazz, Bossa nova, Swing band

Ziet u die gezellige New Yorkse Jazz club uit de jaren ’60 voor u? Er wordt gepraat, gelachen, gedanst, geluisterd, gegeten. Ergens staat een jazz band met piano, zangeres, contrabas, saxofoon, gitaar, slagwerk… samen vormen zij het muzikaal decor van uw evenement.

Het kan niet anders dat wanneer onze zangeres Krisz de jazz standard Autumn Leaves begint, mensen even opkijken. Verrassende vertolking van eerder gezongen emoties door grote namen. Je hoeft niet in die jazz clubs te zijn geweest om te voelen wat daar gebeurde.

JAZZ4FUN

Jazz4Fun werd begin 2017 gevormd door zes ervaren jazz-musici, die naast hun al bestaande muzikale activiteiten, een mooi en gevarieerd easy listening jazz repertoire wilden gaan brengen: ballads, swing, bossa’s.

Wilt u lekkere, sfeerverhogende achtergrondmuziek? Dan is Jazz4Fun een uitgelezen keuze. Wij komen graag spelen op uw receptie, vernissage, jubileum, diner of evenement. Easy listening: luisteren mag, maar gewoon praten ook. Als in een gezellige New Yorkse Jazz club.

Muziek

Stella by starlight

Black orpheus

I'm beginning to see the light

Reviews

Door op 13/12/2019

Bij het eerste contact tijdens een optreden elders, hadden we direct een klik en besloten we dat we zowel het duo JazzSense als het combo Jazz4Fun graag wilden laten spelen op onze bruiloft. Het maken van afspraken verliep soepel en efficiënt. We waren erg blij met het pro-actieve meedenken over de setting, repertoire en organisatorische aspecten rond het geheel. Ivo en Kristine hebben als JazzSense heerlijk gespeeld tijdens het buffet-diner en alles goed afgestemd op de omgeving. Tijdens het feest gedeelte heeft ook het combo Jazz4Fun goed afgestemd, waarin ze flexibel waren in de omgang met de (soms onverwachte) sketches. Aan de dansende gasten was duidelijk te merken, dat zij de muziek enorm waardeerden! Wat ook fijn was, was dat de opbouw van de muziekinstallatie tijdens het diner geruisloos en zonder enige hinder verliep. Kortom: Wij hebben enorm genoten van het optreden van beide bands tijdens een voor ons onvergetelijke dag!

Door op 27/11/2019

Met Jazz4fun haal je alle gezelligheid en sfeer binnen op je feest! Heerlijke muziek, veel verschillende instrumenten en een breed repertoire. Een genot om naar te luisteren. Ook de zangeres weet naast het zingen nog diverse instrumenten prachtig te bespelen. Een aanrader!

Door op 10/10/2019

Jazz4fun heeft een hele plezierige uitstraling en speelt professioneel prachtige jazz muziek met daarbij een zangeres met mooie stem en een uitstraling om helemaal blij van te worden. Zij vormen een mooi geheel, waardoor er gelijk van af de start van ons feest een mooie sfeer hing in de ruimte waar wij ons feest hielden. Zeker een aanrader dus !

Contact

Jazz4fun, Jazz, Bossa nova, Swing band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jazz4fun

Jazz4fun is een band uit Kockengen. Jazz4fun speelt muziek in de genres Jazz, Bossa nova & Swing. Jazz4fun heeft sinds de inschrijving op 23/11/2018 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jazz4fun klinkt als: Ella Fitzgerald, Billy Holiday. Het repertoire van Jazz4fun bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Jazz4fun krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Jazz4fun hanteert een richtprijs van €300 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.