Status Quo Forever

  • Band   /   Eindhoven
  • #Tributeband #Rock
  • Klinkt als Status Quo
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €795 - €1349

Stuur een persoonlijk bericht naar Status Quo Forever

Check beschikbaarheid
Status Quo Forever, Tributeband, Rock band

Status Quo Forever (SQF) is na een oproep op Facebook in april 2017 opgericht en bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo Tribute van Europa worden. Al tijdens de eerste repetities was duidelijk dat dit geen loze belofte was en is er heel hard gewerkt door de muzikanten van Status Quo Forever. Met lummelen wordt je immers nooit de beste! Status Quo Forever heeft geen droom, Status Quo Forever heeft een plan!

Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het enthousiasme en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Volgens eigen zeggen brengt het hun terug naar de hoogtijdagen van Status Quo, eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four periode). Ook het publiek wat niet heel erg bekend is met de nalatenschap van Status Quo wordt verrast door het grote aantal hits en de toegankelijkheid van de minder bekende nummers.

Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Alle grote hits zullen te horen zijn maar ook, speciaal voor de fans, minder bekende juweeltjes zoals Mystery Song, Big Fat Mama, Softer Ride, Rolling Home en 4500 Times. Status Quo Forever kan putten uit een repertoire van minimaal 35 nummers en staat garant voor een uitstekend geluid (eigen geluidsman) en een uitgebalanceerde licht show.

Speelduur:

• Festivals: ca. 75 minuten
• Avondvullend: ca. 2,5 uur, bij voorkeur aaneengesloten

Over Status Quo
Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, is een Engelse rockband waarvan de muziek gekarakteriseerd wordt door een sterke boogie- en boogiewoogiestijl. De band heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald, meer dan welke andere rockband ook (maar liefst 22 singles bereikten de top tien in het Verenigd Koninkrijk). De band heeft een eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme en had wereldwijd grote hits met onder andere Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin' All Over the World, The Wanderer en In the Army Now. De grootste hit had de band in 1975 met de liveversie van Roll over lay down, van het album Hello! (1973).

Muziek

Rain (Live)

Roll Over Lay Down (Live)

Whatever You Want (Live)

Reviews

Status Quo Forever heeft nog geen reviews.

Contact

Status Quo Forever, Tributeband, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Status Quo Forever

Status Quo Forever is een band uit Eindhoven. Status Quo Forever speelt muziek in de genres Tributeband & Rock. Status Quo Forever heeft sinds de inschrijving op 26/07/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Status Quo Forever klinkt als: Status Quo. Het repertoire van Status Quo Forever bestaat uit alleen covers.

Status Quo Forever hanteert een richtprijs van €795 - €1349 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.