Status Quo Forever

  (2)
  • Band   /   Eindhoven
  • #Tributeband #70s #Rock
  • Klinkt als Status Quo
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €995

Stuur een persoonlijk bericht naar Status Quo Forever

Check beschikbaarheid
Status Quo Forever, Tributeband, 70s, Rock band

Status Quo, ook wel bekend als The Quo of gewoon Quo, is een Engelse rockband waarvan de muziek gekarakteriseerd wordt door een sterke boogie- en boogiewoogiestijl. De band heeft meer dan 60 hits in het Verenigd Koninkrijk behaald, meer dan welke andere rockband ook (maar liefst 22 singles bereikten de top tien in het Verenigd Koninkrijk). De band heeft een eigen kenmerkende stijl van weinig akkoorden, makkelijke teksten en een stevig ritme en had wereldwijd grote hits met onder andere Mean Girl, Paper Plane, Caroline, Down Down, Break the Rules, Whatever You Want, Rockin' All Over the World, The Wanderer en In the Army Now. De grootste hit had de band in 1975 met de liveversie van Roll over lay down, van het album Hello! (1973).

Status Quo Forever (SQF) is in 2017 opgericht en bestaat uit uitstekende muzikanten met jarenlange ervaring. Inmiddels heeft Status Quo Forever al op talloze (festival)podia bewezen dat de belofte zeker wordt waargemaakt. Quo fans roemen de energie, het plezier en de perfectie waarmee de nummers worden gebracht. Volgens eigen zeggen brengt het hun terug naar de hoogtijdagen van Status Quo, eind jaren zestig tot begin jaren tachtig (de zogenaamde Frantic Four periode). Ook het publiek wat niet heel erg bekend is met de nalatenschap van Status Quo wordt verrast door het grote aantal hits en de toegankelijkheid van de minder bekende nummers.

Status Quo Forever is bij uitstek een festivalband en richt zich met name op een breed publiek. Daarbij wordt gekozen voor de show en opzwepende energie van live-opnamen boven de veelal meer gepolijste studio opnamen. Zoveel mogelijk hits spelen vinden we belangrijker dan gitaarsolo’s van meer dan 10 minuten.

Boek Status Quo Forever nu voor een festival (ca. 75 minuten) of een full show (ca. 2,5 uur). Verwacht van Status Quo Forever een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekend staat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Alle grote hits zullen te horen zijn maar ook, speciaal voor de fans, minder bekende juweeltjes zoals Mystery Song, Big Fat Mama, Softer Ride, Rolling Home en 4500 Times.

Speelduur:

• Festivals: ca. 75 minuten
• Avondvullend: ca. 2 x 75 minuten

Muziek

Rain (Live)

Roll Over Lay Down (Live)

Whatever You Want (Live)

Reviews

Door op 28/10/2019

Zaterdag 26 okt stond Status quo forever bij ons in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp op het podium. Bij binnenkomst van de geluid en licht mannen was het contact meteen goed en gemoedelijk. De band kwam een paar uur erna de gezelligheid straalde er meteen vanaf. Vanaf het moment dat de eerste tonen gespeeld werden was iedereen in de zaal verkocht. Een geweldige show hebben ze met ze alle neergezet. Zeker een aanrader geen twijfel mogelijk. Als ze een heel eind moeten zorg voor onderdak dan heb je de dag erna ook een leuke ontspannende dag met de mannen.
Heren tot volgend jaar en nogmaals dank

Door op 21/10/2019

Zaterdagavond heeft Status Quo Forever gespeeld op het benefiet rockconcert Tollyfest. Het was een groot succes.Het publiek was razend enthousiast, de band was leuk in de omgang en alles was top voor elkaar.
Een aanrader voor iedereen die een te gekke live act zoekt !!
mvg, Jan Engelkes (organisator Tollyfest)

Contact

Status Quo Forever, Tributeband, 70s, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Status Quo Forever

Status Quo Forever is een band uit Eindhoven. Status Quo Forever speelt muziek in de genres Tributeband, 70s & Rock. Status Quo Forever heeft sinds de inschrijving op 26/07/2017 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Status Quo Forever klinkt als: Status Quo. Het repertoire van Status Quo Forever bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Status Quo Forever krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Status Quo Forever hanteert een richtprijs van €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.