Status Quo Forever

  • Band   /   Eindhoven
  • #Tributeband #Rock
  • Klinkt als Status Quo
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Status Quo Forever

Check beschikbaarheid
Status Quo Forever, Tributeband, Rock band

Status Quo Forever (SQF) is na een oproep op Facebook in april 2017 opgericht. Van meet af aan waren de ambities helder: de beste Status Quo tribute van Europa worden.

Al tijdens de eerste repetities was duidelijk dat dit geen loze belofte was en is er heel hard gewerkt door de muzikanten van Status Quo Forever. Met lummelen wordt je immers nooit de beste! Status Quo Forever heeft geen droom Status Quo Forever heeft een plan!

Verwacht een gedenkwaardig optreden met de energie en rauwheid waar Status Quo om bekendstaat maar waar ook de harmonieuze samenzang/gitaarspel van frontmannen Rossi/Parfitt eer wordt aangedaan. Bekende meezingers zoals bijvoorbeeld Down Down, Roll Over Lay Down en Whatever You Want zullen te horen zijn maar ook, speciaal voor de fans, minder bekende juweeltjes zoals Big Fat Mama, Softer Ride en 4500 Times. Status Quo Forever staat garant voor een uitstekend geluid en een uitgebalanceerde licht show.

Muziek

Rain (Live)

Roll Over Lay Down (Live)

Whatever You Want (Live)

Reviews

Status Quo Forever heeft nog geen reviews.

Contact

Status Quo Forever, Tributeband, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeroen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Status Quo Forever

Status Quo Forever is een band uit Eindhoven. Status Quo Forever speelt muziek in de genres Rock & Tributeband. Status Quo Forever heeft sinds de inschrijving op 26/07/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Status Quo Forever klinkt als: Status Quo. Het repertoire van Status Quo Forever bestaat uit alleen covers.

Status Quo Forever hanteert een richtprijs van €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.