Square

  • Band   /   Westland, Rotterdam, Den Haag
  • #Akoestisch #Pop #Rock
  • Klinkt als Anouk, Festivalrock, Kings of Leon, Green Day, 90's, 00's, Johnny Cash, Golden Earring, AC/DC, Arctic Monkeys

Indicatie €250 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar Square

Check beschikbaarheid
Square, Akoestisch, Pop, Rock band

Square is een live coverband uit het Westland die lekkere rock en stevige pop speelt. Geen ‘middle of the road’ muziek, maar een goede mix van hits en herkenbare alternatieve nummers. Square treedt graag live op en komt op die manier het beste tot z’n recht. Een optreden van Square betekent vermaak voor iedereen; voor de springers, meezingers, dansers of achteraf-relaxed-aan-de-bar-hangers.

Lol maken, rocken en entertainen is het motto van Square en dit zie je terug in de optredens en setlist. Geen moeilijk gedoe en gepingel, maar gewoon recht-voor-je-raap-no-nonsense live optreden. Square is er in een plugged en in een unplugged vorm. Dus we passen op ieder podium, iedere kroeg, in huiskamers, voor- of achtertuin, trailers, aanhangwagens, dorpspleinen, winkelcentra…noem maar op…wij passen er:-)

Muziek

Creedence Clearwater Reviva...

Elvis - Suspicious Minds

Arctic Monkeys - Dancefloor

Reviews

Boek Square en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Square, Akoestisch, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wim

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Square

Square is een band uit Westland, Rotterdam, Den Haag. Square speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Rock. Square heeft sinds de inschrijving op 19/04/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Square klinkt als: Anouk, Festivalrock, Kings of Leon, Green Day, 90's, 00's, Johnny Cash, Golden Earring, AC/DC, Arctic Monkeys. Het repertoire van Square bestaat uit alleen covers.

Square hanteert een richtprijs van €250 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.