Split Seconds

  • Band   /   De Lier
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als Warm, stoer en sfeervol. Anouk, Adele

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Split Seconds

Check beschikbaarheid
Split Seconds, Rock, Pop band

De uit het Westland afkomstige band Split Seconds brengt covers op een warme geïnspireerde wijze. Herkenbare covers worden afgewisseld met eigen werk. Split Seconds speelt pop en rock op een akoestische wijze. Optredens van Split Seconds staan bekend als intiem en warm, maar ook stoere rock nummers worden niet geschuwd. De zangeres beschikt over een sterke stem maar weet je ook te raken met gevoelige nummers. Het snelle gitaarspel afgewisseld met de zeer muzikale pianist brengt het tot een hoger niveau. Hun 1ste single Your Fool is voor het eerst te horen geweest op de WOS-Radio en wordt daar nog gedraaid in de uitzending van Stage. Ze zijn alweer uitgenodigd om terug te komen en meer eigen werk te laten horen, dit gaat gebeuren op 19 februari 2016.

Reviews

Split Seconds heeft nog geen reviews.

Contact

Split Seconds, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Cindy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Split Seconds

Split Seconds is een band uit De Lier. Split Seconds speelt muziek in de genres Pop & Rock. Split Seconds heeft sinds de inschrijving op 17/11/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Split Seconds klinkt als: Warm, stoer en sfeervol. Anouk, Adele. Het repertoire van Split Seconds bestaat uit covers en eigen werk.

Split Seconds hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.