Smegmatics

  • Band   /   Eindhoven
  • #Punk #Levenslied
  • Klinkt als Me first and the Gimme Gimmes, Nofx, Lagwagon Blink182

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Smegmatics

Check beschikbaarheid
Smegmatics, Punk, Levenslied band

Smegmatics, de vrees van iedere artiest. Ooit bedacht voor een eenmalig optreden op het legendarische Carnacore in Cafe Aloys in 2013 met het idee om bekende Hollandse hits te verpunken, zonder de herkenbaarheid te verliezen. Is tegenwoordig een band met een flinke set uitermate guilty pleasures. Hits uit de jaren 70 tot aan heden worden uitgekleed, bewerkt en in een vlotter pak gehesen. Voor iedereen een guilty pleasure. Nummers van Gordon, Andre Hazes, Zangeres zonder Naam, Abel en nog veel meer worden samengevoegd, aan elkaar geplakt en uitgevoerd door dit vijfkoppig gezelschap uit Eindhoven. Hard, catchy en onweerstaanbaar. Op festivals als Eurosjopper Lierop, Barberq Mierlo en op het Dynamo NK stagediven tijdens Jera on Air hebben deze heren hun muziek mogen tentoonspreiden. De bandleden draaien al heel wat jaar mee in de rock, punkrock en karaoke bars en weten van iedere show een feestje te maken.

Muziek

Stiekem gedanst

Samen zijn

Brabant

Reviews

Boek Smegmatics en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Smegmatics, Punk, Levenslied band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Thijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Smegmatics

Smegmatics is een band uit Eindhoven. Smegmatics speelt muziek in de genres Punk & Levenslied. Smegmatics heeft sinds de inschrijving op 23/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Smegmatics klinkt als: Me first and the Gimme Gimmes, Nofx, Lagwagon Blink182. Het repertoire van Smegmatics bestaat uit alleen covers.

Smegmatics hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.