SILVER POCKETS FULL

  (17)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Pop #Indie Rock #Alternatief
  • Klinkt als Di-Rect, Coldplay, Dave Matthews Band, John Mayer, U2
  • 34 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Silver Pockets Full kruipt onder je huid met hun intense en catchy alternatieve rock. De sterke, persoonlijke teksten werken in op je gevoel en voeren je mee door gelaagde melodieën en dikke grooves.

Op hun nieuwe album FACT/OR breekt Silver Pockets Full in 2023 definitief met hun americana-verleden en brengt de band een ode aan de warme poprock van de jaren ’80 en ’90, vertaald naar de 21e eeuw. Bewegend qua stijl ergens tussen Dave Matthews Band, Coldplay en Peter Gabriel vertelt FACT/OR verhalen over een wereld die langzaam op hol is geslagen. Een wereld waarin mensen moeite hebben om fake van echt te onderscheiden. Over overleven in een digitale wereld, waarin gehunkerd wordt naar gevoel, naar contact, naar vertrouwen. En waarin mensen elkaar, ondanks hun tegenstellingen, kunnen zien voor wat ze zijn.

De band tourt al sinds 2015 langs clubs, festivals, huiskamers en cafés in Nederland. Met hun nieuwe stijl wil de band een een nog breder publiek bereiken en hun fanbase verder vergroten.

De thematiek van de onze songs voorspelt een zware avond. Niets is minder waar. We verpakken onze boodschap soulfull, catchy en feelgood. Onze shows zijn altijd positief en energiek. Boek Silver Pockets Full om het zelf mee te maken!

Muziek

HIDING IN PLAIN SIGHT

WEIGHT

FACT/OR

Reviews

Door op 16/07/2023

Geweldige enthousiaste groep muzikanten die hun publiek overmeesterde met aanstekelijk eigen nummers. Een aanrader.

Door op 08/03/2020

Het contact met de band was goed. Gemaakte afspraken zijn nagekomen. De Gig was super. De band is echt een aanrader.

Door op 26/02/2020

Ik kan niets anders zeggen dan dat we een top middag hebben beleefd. Alles perfect voorbereid. Goede communicatie, op tijd ed, maar bovenal een topoptreden, mooie eigen nummers. Intens, melodieus en het laatste nummer nog dansbaar ook. Mijn moeder van 80 zelfs aan het "dansen" gekregen. Ben na afloop/achteraf door bezoekers overladen met complimenten over de band.

Optredens van SILVER POCKETS FULL

Meer optredens

Contact

SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Alternatief band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Alternatief. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 34 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Di-Rect, Coldplay, Dave Matthews Band, John Mayer, U2. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.