SILVER POCKETS FULL

  (10)
  • Band   /   Vlaardingen
  • #Pop #Indie Rock #Soul
  • Klinkt als Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Soul band

Vluchtgedrag, ongeduld, zelfoverschatting, perfectionisme, doodgaan, paniekaanvallen, stuklopende relaties, verlatingsangst. De thematiek van de songs van Silver Pockets Full voorspelt een zware bevalling. Niets is echter minder waar. De band verpakt zijn boodschap in frisse melodieën en pakkende refreintjes.

De indie-pop van Silver Pockets Full wordt als ‘soulfull, catchy en feel-good’ beschreven en laat zich qua stijl vergelijken met Counting Crows, Turin Brakes, Racoon en John Mayer. De shows van Silver Pockets Full zijn altijd positief en energiek, waarbij de band probeert onder de huid te kruipen van hun publiek met mooie teksten en indringende muziek.

Silver Pockets Full tourt sinds 2016 met hun album ‘Where We’re Coming From’ langs podia, festivals, radioshows en huiskamers. Dit in eigen beheer geproduceerde album werd door 3voor12 genomineerd voor ‘Beste Album 2016’. Zowel in de huiskamers als op grote festivals weet Silver Pockets Full haar verhaal overtuigend over te brengen op haar publiek. De songs voor de opvolger van dit album zijn grotendeels klaar. In hun liveshows wordt met de nieuwe songs ook volop geexperimenteerd.

Boek Silver Pockets Full om het zelf mee te maken!

Muziek

LIFE IS GOOD

HEAVY KIND OF SOUL

FOOL FOR YOU

Foto's

Reviews

Door op 11/03/2018

Weer een onwijs genoten van het optreden. Niet alleen het personeel maar ook alle bezoekers waren enorm te spreken over ze. Ik zie ze graag snel weer terug.

Door op 18/02/2018

Prachtige nummers die uitgebreid worden geïntroduceerd, en dat in je eigen huiskamer. Wat een zanger!

Door op 20/12/2017

We hebben een geweldig concert in onze huiskamer gehad van Silver Pockets Full. Alle gasten hebben genoten, de muziek was fantastisch en de mannen van SPF weten een super sfeer neer te zetten. Ze zijn zeer professioneel, maar daarnaast ook gewoon gezellig en toegankelijk. Als ik al twijfels had of dat werkt een concert in je huiskamer...nu absoluut niet meer. De tafel aan de kant, paar stoelen extra erbij en je bent poppodium, laat het maar aan de mannen van Silver Pockets Full over om er bijzondere een super avond van te maken. Thnx guys, volgend jaar weer?

Contact

SILVER POCKETS FULL, Pop, Indie Rock, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Soul. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Counting Crows, Turin Brakes, Racoon, John Mayer. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SILVER POCKETS FULL krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.