SHURE -the band-

  (4)
  • Band   /   Heerenveen
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Anouk, Queen, Doobie Brothers, Tina Turner, Bon Jovi, AC/DC
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar SHURE -the band-

Check beschikbaarheid
SHURE -the band-, Coverband, Rock, Pop band

Een ontmoeting in de plaatselijke dorpskroeg, een goed glas bier en de liefde voor lekkere rockmuziek vormden in 2014 de basis voor SHURE. Deze basiselementen zijn na bijna 10 jaar nog steeds volop aanwezig, en dat kun je horen ook!

Jankende gitaarspel, een strakke bas en drummer met energie voor tien, leggen de basis voor de zangeres met een dijk van een stem. Elke week komen we bij elkaar en werken er aan om allerlei rocknummers te voorzien van onze eigen sound. Dat we hier veel lol aan beleven, merk je als we een optreden hebben; de energie en het plezier spat er van af, en slaat over op het publiek!

De eerste tijd deden we vooral optredens in kroegjes. De laatste jaren spelen we ook op tuinfeesten, dorps- en buurtfeesten en bruiloften. In de loop van de jaren hebben we ons eigen licht en geluidsapparatuur aangeschaft, zodat we alles in eigen hand hebben.

Kijk lekker rond op de site en luister naar ons op Youtube kanaal. Wil je meer info stuur een mail naar info@shuretheband.nl of app/bell met 06-13012463

Muziek

Sultans of Swing

Valerie

Like the way I do

Foto's

Reviews

Door op 08/07/2022

Wat een geweldige band! Shure speelt fantastisch! De zangeres heeft een dijk van een stem, die geweldig goed uit komt naast de kundige muzikanten! Er is een prettige afstemming en een ontspannen sfeer. Na het repetitiebezoek waren wij al verkocht. Zoek je een leuke band waarbij het plezier eraf spat? SHURE!

Door op 30/06/2019

Fantastische gezellige avond gehad. De dansvloer was de hele avond gevuld. Een goede band voor een feesttent of zaal.

Door op 26/06/2019

Wij vonden het een goede band,zeker voor herhaling vatbaar!
Wij geven als cijfer een 8.5!

Contact

SHURE -the band-, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Piet

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SHURE -the band-

SHURE -the band- is een band uit Heerenveen . SHURE -the band- speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. SHURE -the band- heeft sinds de inschrijving op 21/07/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SHURE -the band- klinkt als: Anouk, Queen, Doobie Brothers, Tina Turner, Bon Jovi, AC/DC. Het repertoire van SHURE -the band- bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: SHURE -the band- krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

SHURE -the band- hanteert een richtprijs van €800 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.