Shaemless

  • Band   /   Nijmegen
  • #Blues #Rock 'n Roll #Punk
  • Klinkt als Jon spencer blues explosion, Queens of the stone age, Ty Segall, The Stooges

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Shaemless

Check beschikbaarheid
Shaemless, Blues, Rock 'n Roll, Punk band

De garage naar de zolder gebracht, knalt SHAEMLESS hun "Garage Punkblues" explosief over de Nijmeegse daken. Krakende gitaren schreeuwen over de vuige laag bas, terwijl een paar gure klappen de boel strak bij elkaar houdt. De geluidsgolven doen denken aan The Stooges, The Gun Club en Jon Spencer Blues explosion. Optreden is waar deze Roos van Nijmegen winnaars voor leven, dit hebben ze o.a. bewezen door twee shows in een uitverkocht Doornroosje te openen en door in een afgeladen Melkweg in Amsterdam te staan. Shaemless is aanstormend talent uit Nijmegen die hun eigen Garage Surf ’n Punkblues op de kaart gaat plaatsen. Met een aankomende, niet eerste, niet tweede, maar derde EP als munitie zijn deze jonge honden klaar om Nederland aan te vallen.

Muziek

Distraction

Just Ride

Crawling Creepy

Reviews

Boek Shaemless en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Shaemless, Blues, Rock 'n Roll, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Shaemless

Shaemless is een band uit Nijmegen. Shaemless speelt muziek in de genres Rock 'n Roll, Blues & Punk. Shaemless heeft sinds de inschrijving op 25/09/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Shaemless klinkt als: Jon spencer blues explosion, Queens of the stone age, Ty Segall, The Stooges. Het repertoire van Shaemless bestaat uit alleen eigen werk.

Shaemless hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.