Rude Walkin'

  (1)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Ska #Reggae
  • Klinkt als Beter inspiratiebronnen: BMW Misty in Roots Lee Perry Dub Syndicate Derrick Morgan Agrovators Skatalites Specials Madness Selecter
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €500 - €1750

Stuur een persoonlijk bericht naar Rude Walkin'

Check beschikbaarheid
Rude Walkin', Ska, Reggae band

Rude Walkin' opgericht op 27-12-2010 door drummer Joswha Klijn en bassist Coen van Leeuwen nadat zij door een concept wijziging in hun vorige band overbodig zij n geworden. Al snel worden Nico Siemons en Bryan Tiggeman bij de groep betrokken en is er na 2 maanden al een eerste optreden. Na heel wat wisselingen van muzikanten worden afgelopen najaar (2015) Marco Pannenborg (Gitaar en Zang) en in het voorjaar van 2016 Ibo Jacob (Hammond Zang en Effecten) en Jerry van Gonter (Piano, Clavinet, Zang en Effecten) bij de band betrokken en is de band met hun derde album aan de gang gegaan, met het schrijven en verzamelen van materiaal hiervoor. Tweede album genaamd 'Rise Above It' is in februari viral gegaan en is op zowat alle downloadsites te verkrijgen. De album mixen, Dubs en Mastering is gedaan door DC Dubcreator.
Tijdens optredens van Rude Walkin' gaan de voeten van de vloer en ontstaat er een leuke mix van veel stijlen uit de reggae/ska/dub en rocksteady, kortom we zijn in en van vele markten thuis, van de zestiger jaren tot nu.
Tot ziens!

Muziek

vultures

Sickman

Rise Above It (album compil...

Reviews

Door op 30/05/2017

De heren speelden op de buurtboederij in Amsterdam en wat maakten ze er een reggae feest van!
Met eigen werk die niet onder doet voor de klassiekers uit het genre, en een erg goede live show.

Contact

Rude Walkin', Ska, Reggae band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Coen

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rude Walkin'

Rude Walkin' is een band uit Amsterdam. Rude Walkin' speelt muziek in de genres Reggae & Ska. Rude Walkin' heeft sinds de inschrijving op 14/03/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rude Walkin' klinkt als: Beter inspiratiebronnen: BMW Misty in Roots Lee Perry Dub Syndicate Derrick Morgan Agrovators Skatalites Specials Madness Selecter . Het repertoire van Rude Walkin' bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Rude Walkin' krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

Rude Walkin' hanteert een richtprijs van €500 - €1750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.