M.O.K.``The One Man Band``

  (4)
  • Band   /   Capelle ad ijssel
  • #Pop #Latin #Reggae
  • Klinkt als Trafassi, Inner Circle, Arrow, Bob Marley, Frank Sinatra,King Nat Cole etc,
  • 7 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar M.O.K.``The One Man Band``

Check beschikbaarheid
M.O.K.``The One Man Band``, Pop, Latin, Reggae band

M.O.K.``The One Man Band``

Bent u op zoek naar een goede compacte band voor feest, partij of festival??
Dan is M.O.K. ``The One Man Band`` de ideale oplossing!

M.O.K. ``The One Man Band`` zorgt er graag voor dat uw evenement een succes wordt door onvergetelijk live entertainment te bieden en door mee te denken met u met (indien u dat wenst) een muzikaal pakket op maat samen te stellen.

Wij bieden de volgende muziekstijlen aan:
Merengue, Soca, pop, Surinaams,Antilliaans, Reggae, Dancehall, Bachata, Salsa, Zouk, Big Band, Nederpop,
Huidige demo`s zijn te beluisteren via de website zoals onderstaand aangegeven

Muziek

Cherish The Love

Number One

Wait in Vain

Foto's

Reviews

Door op 21/04/2019

Het was echt SUPER! Wij hebben dankzij M.O.K. The One Man Band een onvergetelijke dag gehad! Het begon al bij het kennismakingsgesprek hij kwam heel hartelijk en sociaal over. Dacht met ons mee met onze wensen. Van licht tot geluid alles had hij tot in perfectie op orde en geregeld. Het was echt fijn om ons niet druk te maken over het entertainment op onze bruiloft. M.O.K. was optijd, nam zelfs nog een week van te voren contact met ons op om alles nogmaals even bevestigd te hebben en dingen door te nemen. Wij raden hem ECHT aan! Bedankt M.O.K. voor onze mooie dag onvergetelijk te maken!

Door op 25/03/2019

Wauwww...Dit is wat ik nodig had...ik heb erg genoten...hartelijk dank!...Ik beveel M.O.K. zeker aan! Hij is van alle markten thuis...ik kwam hem tegen in de Pathé. Daar hoorde ik hem voor ‘t eerst...Wil je lekker los gaan...Dit is The man!

Door op 25/03/2019

Voor de première van een swingende zomer film waren we opzoek naar entertainment voor onze ladies night. We kwamen al snel terecht bij M.O.K. The One Man Band. Hij kwam ruim optijd aan was snel klaar om te starten heeft zich aan alle afspraken gehouden. Omdat we niet precies wisten hoe onze bezoekers zouden reageren, hadden we toch een beetje spanning. Maar M.O.K. wist ons al snel gerust te stellen en binnen enkele minuten had hij onze lobby helemaal in Caribische sferen gebracht! Onze bezoekers waren enthousiast! En swingen en naar de film en dat alles op 1 plek! Wij zijn erg tevreden en raden deze artiest ook zeker aan bij andere ondernemers!

Contact

M.O.K.``The One Man Band``, Pop, Latin, Reggae band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Arnold

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over M.O.K.``The One Man Band``

M.O.K.``The One Man Band`` is een band uit Capelle ad ijssel. M.O.K.``The One Man Band`` speelt muziek in de genres Pop, Latin & Reggae. M.O.K.``The One Man Band`` heeft sinds de inschrijving op 04/04/2017 in totaal 7 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van M.O.K.``The One Man Band`` klinkt als: Trafassi, Inner Circle, Arrow, Bob Marley, Frank Sinatra,King Nat Cole etc, . Het repertoire van M.O.K.``The One Man Band`` bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: M.O.K.``The One Man Band`` krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

M.O.K.``The One Man Band`` hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.