Rockband Got-iT!

  • Band   /   Aalsmeer
  • #Rock #Pop
  • Klinkt als Kings of Leon, Anouk, Amanda Marshall, U2, Golden Earring, Lenny Kravitz Pearl Jam, R.E.M, Live, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Gavin DeGraw, Snow Patrol, RHCP

Indicatie €600 - €1200

Stuur een persoonlijk bericht naar Rockband Got-iT!

Check beschikbaarheid
Rockband Got-iT!, Rock, Pop band

Wij zijn een stel gepassioneerde muzikanten die houden van muziek maken. We willen ons publiek een onvergetelijke muzikale ervaring bezorgen en dat lukt ons bijna altijd! We hebben de nodige bandervaring en weten hoe belangrijk het is om goed klinken en met het juiste volume. We kiezen de nummers die bij ons passen. Onze setlijst varieert van klassiekers tot nieuwe hits, van gevoelige ballads tot stevige rock, van akoestische tokkel tot scheurende versterkers. Vier van de vijf bandleden zingen, dat zorgt voor een krachtige en gevarieerde zangpartij. Maar het belangrijkste is plezier op het podium en in de zaal en daar zorgen we voor! Zowel in de kroeg als op een festival!

Muziek

Wait for me

Selling the drama

I Dont't wanna be

Reviews

Boek Rockband Got-iT! en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Rockband Got-iT!, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Guus

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Rockband Got-iT!

Rockband Got-iT! is een band uit Aalsmeer. Rockband Got-iT! speelt muziek in de genres Rock & Pop. Rockband Got-iT! heeft sinds de inschrijving op 01/08/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Rockband Got-iT! klinkt als: Kings of Leon, Anouk, Amanda Marshall, U2, Golden Earring, Lenny Kravitz Pearl Jam, R.E.M, Live, Foo Fighters, Stone Temple Pilots, Gavin DeGraw, Snow Patrol, RHCP. Het repertoire van Rockband Got-iT! bestaat uit alleen covers.

Rockband Got-iT! hanteert een richtprijs van €600 - €1200 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.