RBD Rhythmical Brain Disorder

  (1)

Indicatie €750 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar RBD Rhythmical Brain Disorder

Check beschikbaarheid
RBD Rhythmical Brain Disorder, Wereldmuziek, Afro, Funk band

De muziek van RBD neemt je als luisteraar mee in een mix van funky wereldmuziek, uitgevoerd door een kleurrijke combinatie van o.a. blazers, gitaar, zang, drum en bass. De verrassende, aanstekelijke ritmes brengen de boel al snel in beweging!

Reviews

Door op 08/04/2015

Rhythmical Brain Disorder zijn stuk voor stuk top muzikanten met een mooi idee over muziek. Ze experimenteren met ingewikkelde ritmes en fraaie harmonieën. De muziek is zowel voor een kenner als een leek interessant om naar te luisteren en het is zeker geen achtergrond muziek. Het muzikale experiment bleef het gehele optreden lang boeien en werd aandachtig beluisterd door het publiek. Aanrader voor festivals in de buitenlucht!

Contact

RBD Rhythmical Brain Disorder, Wereldmuziek, Afro, Funk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Benny

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over RBD Rhythmical Brain Disorder

RBD Rhythmical Brain Disorder is een band uit Randstad. RBD Rhythmical Brain Disorder speelt muziek in de genres Afro, Funk & Wereldmuziek. RBD Rhythmical Brain Disorder heeft sinds de inschrijving op 05/12/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van RBD Rhythmical Brain Disorder klinkt als: Funky Afro Jazzy. Het repertoire van RBD Rhythmical Brain Disorder bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: RBD Rhythmical Brain Disorder krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

RBD Rhythmical Brain Disorder hanteert een richtprijs van €750 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.