PuurNL

  (3)
  • Band   /   Groningen
  • #Coverband #Pop #Nederpop
  • Klinkt als Nederpop Coverband: De Dijk, Blof, Doe Maar, Guus Meeuwis, Andre Hazes, etc.
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar PuurNL

Check beschikbaarheid
PuurNL, Coverband, Pop, Nederpop band

Wij zijn een band bestaande uit vijf ervaren muzikanten die allemaal een warm hart toedragen aan de nederpop. Al een aantal jaren brengen wij met groot plezier en enthousiasme de oude en nieuwe nederpophits ten gehore op feesten en partijen door het hele land. Van bruiloften tot schuurfeesten, van braderieën tot cafés; niets is ons te gek. Wij verzorgen een gehele avond met een professionele licht- en geluidsinstallatie waarmee we kleine en grote zalen kunnen bedienen. Ons repertoire bestaat uit meezingers en dansklassiekers van bekende namen als De Dijk, Het goede doel, Doe maar, Guus Meeuwis, Blöf, The scéne, Is ook schitterend, André Hazes, Acda en de munnik, Skik, Peter Koelewijn, Toontje lager, Melrose, Normaal, De kreuners, De 3 J's, Frank Boeijen enzovoort... (sommige voorzien van een eigen twist á la PuurNL-style)

Wilt u een feest waarop volop gedanst en meegezongen wordt in een ongedwongen sfeer en met een band die een leuke, spontane interactie heeft met het publiek? Neem dan contact op met PuurNL!

Muziek

Stiekem Gedanst

Op Fietse

Iedereen is van de wereld

Foto's

Reviews

Door op 12/09/2017

Super leuke Nederpop band, maken er een feestje van!
Contact verliep goed en gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Door op 27/02/2017

Alles was perfect..

Door op 12/07/2016

Het contact via de mail verliep helemaal goed. Band was er op tijd en samen is alles klaar gezet (dankzij aanwezige jeugd waren de instrumenten ook snel op locatie). Hierna volgende een gezellig optreden, waarbij door iedereen werd meegezongen en uitbundig gedanst werd. Kortom een feestje.

Contact

PuurNL, Coverband, Pop, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan Paul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over PuurNL

PuurNL is een band uit Groningen. PuurNL speelt muziek in de genres Coverband, Pop & Nederpop. PuurNL heeft sinds de inschrijving op 02/04/2015 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van PuurNL klinkt als: Nederpop Coverband: De Dijk, Blof, Doe Maar, Guus Meeuwis, Andre Hazes, etc.. Het repertoire van PuurNL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: PuurNL krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

PuurNL hanteert een richtprijs van €350 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.