Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute

Indicatie €1550

Stuur een persoonlijk bericht naar Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute

Check beschikbaarheid
Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute, Grunge, Hard Rock, Rock band

Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn.
Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en een charismatische frontman.
 Urenlang heeft de band gespendeerd aan het bestuderen van de albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het kleinste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van Pearl Jam.
Naast de grote hits uit de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk van de laatste jaren en zijn ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen.
Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien.

Muziek

Alive

Black

Jeremy

Reviews

Boek Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute, Grunge, Hard Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Alex

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute

Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute is een band uit Hoorn. Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute speelt muziek in de genres Grunge, Hard Rock & Rock. Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute heeft sinds de inschrijving op 18/04/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute klinkt als: Pearl Jam Grunge Rock Tribute Seattle . Het repertoire van Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute bestaat uit alleen covers.

Pearl Jamming - Europe's Nr. 1 Pearl Jam Tribute hanteert een richtprijs van €1550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.