Bear Bozeman

  (1)

Indicatie €120 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Bear Bozeman

Check beschikbaarheid
Bear Bozeman, Blues, Folk, Singer-songwriter soloartist

Bear Bozeman. Uniek folk repertoire. Solo artiest met twee E.P's onder de arm. Speelde veel in Amsterdam en Utrecht en verdeelt sinds een jaar zijn tijd over Amsterdam en Brighton. Verbleef voor langere tijd in California, om daar, in roadhouses en open mics in Los Angeles en San Diego dichterbij zijn roots te komen.

Reviews

Door op 08/01/2016

Ik heb Parker geboekt voor Landjuweel 2015. Mooi optreden, het was vroeg en daardoor nog niet heel druk bij het podium, maar dat mocht de pret niet drukken. Parker wist de aandacht van de voor de voorbijgangers te vangen en wist de mensen vervolgens als aandachtige luisteraar aan zijn concert te binden. Parker heeft een fraaie stem, mooie nummers en is één van de weinige Nederlandse Singer Songwriters die echt Engels kan. Geniet er van!

Contact

Bear Bozeman, Blues, Folk, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Berend

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Bear Bozeman

Bear Bozeman is een solo-artiest uit Amsterdam. Bear Bozeman maakt vooral muziek in de genres Blues, Folk & Singer-songwriter. Bear Bozeman heeft sinds de inschrijving op 24/07/2014 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Bear Bozeman klinkt als: Bill Callahan, Johnny Cash. Het repertoire van Bear Bozeman bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Bear Bozeman krijgt 4.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Bear Bozeman hanteert een richtprijs van €120 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.