Paramore Tribute by Paramost

  • Band   /   Dordrecht
  • #Rock #Hard Rock #Punk
  • Klinkt als Paramore, Foo Fighters, AC/DC, Pearl Jam, Red hot chili Peppers, Fall out boy, Greenday, the Offspring, Kings of Leon

Indicatie €200 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Paramore Tribute by Paramost

Check beschikbaarheid
Paramore Tribute by Paramost, Rock, Hard Rock, Punk band

Soms zijn er bands die nog geen 30 jaar bestaan en toch al een bijzondere status hebben. PARAMORE is zo’n band. Met hun 5 albums in 15 jaar hebben ze een compleet eigen sound gecreëerd dat het meer dan waard maakt om met iedereen te delen.
De voor de hand liggende bandnaam PARAMOST bestaat uit een groep gedreven muzikanten uit Dordrecht die fan zijn van het eerste uur. Met een voorkeur voor de oude energieke punkrock sound van de band komen alle bekende nummers voorbij waarbij stilstaan geen optie is. Van Misery Business tot Hard Times, als je PARAMORE een beetje kent weet je dat dit een feestje wordt!
We are PARAMOOOOST!

Muziek

CrushCrushCrush

Misguided Ghosts

Thats What You Get

Reviews

Boek Paramore Tribute by Paramost en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Paramore Tribute by Paramost, Rock, Hard Rock, Punk band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Paramore Tribute by Paramost

Paramore Tribute by Paramost is een band uit Dordrecht. Paramore Tribute by Paramost speelt muziek in de genres Rock, Hard Rock & Punk. Paramore Tribute by Paramost heeft sinds de inschrijving op 03/12/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Paramore Tribute by Paramost klinkt als: Paramore, Foo Fighters, AC/DC, Pearl Jam, Red hot chili Peppers, Fall out boy, Greenday, the Offspring, Kings of Leon. Het repertoire van Paramore Tribute by Paramost bestaat uit alleen covers.

Paramore Tribute by Paramost hanteert een richtprijs van €200 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.