No Sweat

  • Band   /   Ankeveen / Amsterdam
  • #Rock #Pop #Soul
  • Klinkt als Bruno Mars, Queen, Anouk, Waylon, Diana Ross, Toto, U2, Police, Maroon 5, Robbie Williams, Aretha Franklin

Indicatie €800 - €1300

Stuur een persoonlijk bericht naar No Sweat

Check beschikbaarheid
No Sweat, Rock, Pop, Soul band

"De energie spatte er meteen in hoge mate van af. Al snel werd er meer en meer gedanst en ging het van No Sweat naar yes sweat en more sweat."
"Als het maar een beetje heup-peper had, serveerde No Sweat het op het podium. Gewoon goeie musici die elkaar door en door kennen waarvan je als publiek de vruchten plukt. Het was genieten in de Dillewijn."
=== Citaten uit de recensie van Weekblad Wijdemeren, 22 mei 2019 ===

Beter dan bovenstaande journalist kunnen we het eigenlijk niet verwoorden: wij zijn "No Sweat", een hechte groep muzikanten, die al vele jaren knallende optredens verzorgen. Wij doen dat in café's, op (bedrijfs)feesten, festivals, bruiloften, eigenlijk overal waar het dak er af moet!

Bij ons zijn plezier en vette grooves de belangrijkste ingrediënten tijdens onze optredens. Dat hoor je, en dat zie je! Compleet met blazers zijn wij dé band om van je feest een écht feest te maken. Van ouderwets rocken tot los gaan op funky grooves en recente pophits: ‘I just can’t control my feet!’. Na al die jaren met een iets gewijzigde bezetting maar nog altijd met veel enthousiasme en gezelligheid – No Sweat!

Muziek

Crazy (in love) - live 2018

Ain't Nobody (acoustic) - H...

Proud Mary - Heeren van Aem...

Reviews

Boek No Sweat en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

No Sweat, Rock, Pop, Soul band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Radi

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over No Sweat

No Sweat is een band uit Ankeveen / Amsterdam. No Sweat speelt muziek in de genres Rock, Pop & Soul. No Sweat heeft sinds de inschrijving op 12/05/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van No Sweat klinkt als: Bruno Mars, Queen, Anouk, Waylon, Diana Ross, Toto, U2, Police, Maroon 5, Robbie Williams, Aretha Franklin. Het repertoire van No Sweat bestaat uit alleen covers.

No Sweat hanteert een richtprijs van €800 - €1300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.