Nick van Wijk

  (7)
  • Soloartiest   /   Zaltbommel
  • #Singer-songwriter #Easy Listening #Pop
  • Klinkt als Eric Clapton, The Beatles, John Mayer, Cat Stevens, Paul McCartney
  • 9 geverifieerde boekingen

Indicatie €100 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Nick van Wijk

Check beschikbaarheid
Nick van Wijk , Singer-songwriter, Easy Listening, Pop soloartist

Nick is puur en authentiek en die mooie karaktereigenschap hoor je terug in zijn muziek.
Gevoeligheid en levensthema's, zoals liefde en vrede, worden gecombineerd met humor en realiteitszin.
Dit maakt zijn muziek divers en zijn teksten interessant om naar te luisteren.

Daarnaast speelt hij prachtige covers die geweldig passen bij een huwelijksfeest of ceremonie, diner, borrel of andere speciale gelegenheden.

Nick is een meester op de gitaar. Het talent was er al, leraren met conservatorium opleiding hebben hem de diverse stijlen bijgebracht. Of het nu blues is, pop, jazz .... een akoestische gitaar, een elektrische, 12-snarig of een dobro is, altijd tovert hij er de zuiverste noten en de mooiste muziek uit. Gecombineerd met zijn warme zangstem is er sprake van een muzikaal hoogstandje.

Nick is inmiddels een veelgevraagde artiest en muzikant. Hij speelt zowel solo, als met het Nick van Wyk trio (pop- en rockmuziek), door het hele land in diverse huiskamers, cafe's en op festivals.

Muziek

No Cappuccino

Midtown New Orleans

Senna

Reviews

Door op 23/08/2020

Nick heeft op ons tuinfeest gespeeld. We konden op voorhand nummers uit zijn repertoire selecteren, hiervan heeft hij de rest van de setlist samengesteld gebasseerd op het gewenste genre. Dit beviel uitstekend. Hij entertainde de gasten erg goed van begin tot eind. Daarnaast is hij een zeer sympathiek persoon en maakte in zijn pauzes een gezellig praatje met de gasten. Al met al, zeer tevreden over de communicatie en het optreden!

Door op 25/06/2018

Nick kwam spelen op ons feest thuis. Gelijk toen hij ging spelen zat de sfeer er goed in. Mooi gezongen en gespeeld. Sympatieke jongen.

Door op 12/03/2018

Nick verzorgde de muziek bij een borrel en dit deed hij uitermate goed! Stemde van te voren alles heel goed af, checkte goed onze wensen, kwam zijn afspraken na en speelde bovendien erg mooi. Wij bevelen hem van harte aan!

Contact

Nick van Wijk , Singer-songwriter, Easy Listening, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Nick

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nick van Wijk

Nick van Wijk is een solo-artiest uit Zaltbommel. Nick van Wijk maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Easy Listening & Pop. Nick van Wijk heeft sinds de inschrijving op 18/02/2017 in totaal 9 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nick van Wijk klinkt als: Eric Clapton, The Beatles, John Mayer, Cat Stevens, Paul McCartney . Het repertoire van Nick van Wijk bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Nick van Wijk krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Nick van Wijk hanteert een richtprijs van €100 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.