Nick Cave Tribute

  • Band   /   Tilburg
  • #Tributeband
  • Klinkt als Nick Cave

Indicatie €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Nick Cave Tribute

Check beschikbaarheid
Nick Cave Tribute , Tributeband band

Wie de naam Nick Cave hoort denkt aan The Bad Seeds, aan de Netflix hitserie Peaky Blinders met zijn intro-song Red Right Hand, aan zijn zoon die op 15-jarige leeftijd om het leven kwam of aan songs als Into My Arms. En, misschien met gemengde gevoelens, ook aan Kylie Minogue en hun hit samen; Where The Wild Roses Grow.
De gast die een bijna ongenaakbaar leven leidde rond sex, drugs en rock 'n' roll kennen we tegenwoordig als sympathieke en innemende man waar je geen genoeg van kunt krijgen. De Nick Cave Tribute band weet als geen ander eenzelfde dynamiek te brengen zoals alleen the man himself dat kan. Theatraal en vol overgave zal deze spiksplinternieuwe formatie in anderhalf uur een ruime variatie aan nummers brengen. Denk aan songs als Mercy Seat, Ship Song, Deanna, The Good Son, Straight To Youn en Push The Sky Away.
De band bestaat uit muzikanten van Reservoir Dogs Band, The Jaydees, Dishking,Grammylou, Klerkx and The Secret , DJ Miss Monica, Jace and many many more.

Muziek

Into My Arms - LIVE

No More Shall we Part - LIVE

The Good Son - LIVE

Reviews

Boek Nick Cave Tribute en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Nick Cave Tribute , Tributeband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - ahm

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nick Cave Tribute

Nick Cave Tribute is een band uit Tilburg. Nick Cave Tribute speelt muziek in de genres Tributeband. Nick Cave Tribute heeft sinds de inschrijving op 31/12/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nick Cave Tribute klinkt als: Nick Cave. Het repertoire van Nick Cave Tribute bestaat uit alleen covers.

Nick Cave Tribute hanteert een richtprijs van €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.