Nevertheless

  (1)
  • Band   /   Heemskerk
  • #Pop #Coverband #Allround
  • Klinkt als Dansbaar en feestje maar ook akoetisch
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €400 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Nevertheless

Check beschikbaarheid
Nevertheless, Pop, Coverband, Allround band

Nevertheless is een coverband, maar we proberen ook andere nummers te spelen dan de nummers die bij de meeste bandjes voorbij komen. Soms gieten we daar het ‘NTL-sausje’ overheen om het net even anders te laten klinken dan het origineel, zonder het nummer uit zijn verband te rukken. De reacties van het publiek zijn altijd positief. Nevertheless bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten, die het publiek het altijd naar de zin wil maken.

Muziek

Locked out of Heaven

The Chase

Driving towards the daylight

Reviews

Door op 19/03/2019

Nevertheless heeft onze feestavond onvergetelijk gemaakt. Het werd een avond van blije gezichten: iedereen genoot. En er is ontzettend veel gedanst! Miranda, de zangeres heeft een prachtige stem en de band is goed op elkaar ingespeeld.
Nevertheless neemt een optreden heel serieus, wat ik als heel positief heb ervaren: even contact zoeken, om de wensen nog eens persoonlijk door te spreken, aangeven ruim op tijd aanwezig te willen zijn om alles op te bouwen en voor te bereiden en meelevend omdat het voor ons een heel speciale avond was.
Nevertheless is een betrokken band, met een afwisselend repertoire waar ze een eigen twist aan geven. Wij hebben ontzettend van hun muziek en de avond genoten en wij willen Nevertheless dan ook van harte aanbevelen!

Contact

Nevertheless, Pop, Coverband, Allround band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ronald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Nevertheless

Nevertheless is een band uit Heemskerk. Nevertheless speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Allround. Nevertheless heeft sinds de inschrijving op 25/11/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Nevertheless klinkt als: Dansbaar en feestje maar ook akoetisch. Het repertoire van Nevertheless bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Nevertheless krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Nevertheless hanteert een richtprijs van €400 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.