INTO FM (duo)

  (16)
  • Band   /   BOXTEL
  • #Pop #Coverband #Akoestisch
  • Klinkt als Dany Vera, Amy Winehouse, Ilse de Lange, Prince, Sting, ook nummers van Suzan & Freek, Despacito, Hotel California en meer.
  • 30 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar INTO FM (duo)

Check beschikbaarheid
INTO FM (duo) , Pop, Coverband, Akoestisch band

Frank en Myrinke, brengen muziek met passie.
Ze zijn gestart in 2016 met als doel niet alleen muziek te maken, maar vooral muziek te maken met beleving.
Muziek die raakt. Dat was hun voorwaarde.
Geen enkel nummer wordt daarom zonder reden gespeeld en gezongen. Ze nemen je mee in een reis door de tijd van herkenbare covers van jaren 70/80 tot nu. Daarnaast een paar mooie spaanse en franse nummers. Er is ruimte voor gevoelige muziek tot vrolijke uptempo nummers.

Gitarist Frank van Gerwen vindt zijn oorsprong in rockbands, maar ook country en andere stijlen. Gaat zowel elektrisch-als akoestisch gitaarspel evenals op ukelele spelen, niet uit de weg. Daarnaast is hij gitaarfreak en speelt op kwalitatief de meest prachtige gitaren.

Zangeres Myrinke van Werkum, heeft van huis uit eigenlijk een Jazzy achtergrond. Maar met haar grote liefde voor muziek als mede haar brede muzieksmaak brengt zij afwisseling en nummers die goed in het gehoor liggen. Naast zingen heeft zij acteren en presenteren als achtergrond en is ze altijd in voor een leuke anekdotes en/of interactie, waarbij ze vaak de brug maakt naar het liedje wat komen gaat.

Kortom, een passievolle beleving met dit warme, gezellige en vrolijke akoestisch (duo) INTO FM.

Geschikt voor verjaardag/jubileum, bruiloft, huiskamerconcerten, wining & dining, beachbars, hotels, horeca, lounge, terras, luistersessies en andere gelegenheden #gigstarter

Bekende covers van jaren '70 tot bekende top 40 nummers van nu.
Op tijd vooraf een nummer aanvragen is natuurlijk ook mogelijk.
Ook spelen ze op verzoek; a la carte.

De onbevangen zangeres Myrinke en de allround gitarist Frank, spelen alles met passie!
Van RUSTIG en ontroerend tot RUIG!
Beleving, mensen raken en een goede muzikale sfeer neerzetten!
Daar staat INTO FM voor!

Gezelligheid gegarandeerd!

Muziek

Cover INTO FM / Modern Worl...

Cover INTO FM / Purple Rain...

Spaanse Cover INTO FM - Hot...

Foto's

Reviews

Door op 04/10/2021

Wat een fijne mooie muziek maken Myrinke en Frank van INTO FM. Wat een aanpassingsvermogen. Ze maken muziek met passie! Ook eigen inbreng werd goed opgepakt en uitgevoerd. Ze hebben er mede voor gezorgd, dat ons bruiloftsfeest meer dan geslaagd is verlopen. De feedback die we van de gasten ontvingen was zeer positief. Door covid moest de dag uitgesteld worden, maar dat was voor INTO FM helemaal geen bezwaar. Echte aanrader, Paul & Anneke.

Door op 20/09/2021

Het contact met Myrinke en Frank was prima. Goed overleg gehad over de play-list. Hebben mede gezorgd voor een goede sfeer door ons gezelschap wat betreft de muziekkeuze aan te voelen. Leuke uitstraling van Myrinke en goede begeleiding van Frank. Al met al een goed geslaagde omlijsting van ons feest. Zeker aan te bevelen.

Door op 12/09/2021

We hebben mogen genieten van een prachtige muzikale middag op het terras bij ons woon zorgcentrum in IJSSELSTEIN. Hedendaagse muziek met een prachtige stem en gitaarmuziek. Onze bewoners hebben van het begin tot het eind genoten. De afspraken die gemaakt zijn nagekomen met een prettige omgang. Op het moment zelf veel flexibiliteit en het duo toont interesse in het individu.

Optredens van INTO FM (duo)

Meer optredens

Contact

INTO FM (duo) , Pop, Coverband, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Myrinke

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over INTO FM (duo)

INTO FM (duo) is een band uit BOXTEL. INTO FM (duo) speelt muziek in de genres Pop, Coverband & Akoestisch. INTO FM (duo) heeft sinds de inschrijving op 08/12/2016 in totaal 30 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van INTO FM (duo) klinkt als: Dany Vera, Amy Winehouse, Ilse de Lange, Prince, Sting, ook nummers van Suzan & Freek, Despacito, Hotel California en meer.. Het repertoire van INTO FM (duo) bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: INTO FM (duo) krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 16 reviews.

INTO FM (duo) hanteert een richtprijs van €450 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.