Tryntsje Hospes-Rinkema

Indicatie €350 - €594

Stuur een persoonlijk bericht naar Tryntsje Hospes-Rinkema

Check beschikbaarheid
Tryntsje Hospes-Rinkema, Pop, Easy Listening, Akoestisch band

MRANDMRSHOSPES. is het man-en- vrouw duo bestaande uit Freerk Siemen Hospes en Tryntsje Hospes – Rinkema. Het duo brengt bekende en onbekende covers ten gehore, van dansbare platen tot ballads.

Het stel ontmoette elkaar (opnieuw) in 2012. Samen klikten ze zowel op muzikaal gebied als persoonlijk, wat al snel veranderde in een officieel muzikaal liefdessetje. De eerste reeks optredens werden gebracht onder de naam Family Three, waar Tryntsje haar broer de drumklanken verzorgde. Freerk zijn ultieme droom, een lange reis, bleek de reden te zijn voor enkele aanpassingen in de setting. Tryntsje werd in augustus 2015 ten huwelijk gevraagd en Freerk zijn lang verwachte droom ging in vervulling. Het stel besluit na het huwelijksaanzoek een lange reis te plannen door Europa met de caravan; Een muzikale huwelijksreis waar ze voor 5 maanden als muzikanten door het leven gingen om alles te bekostigen.

Muziek

Let it go

Hello There

Come see the end in me

Reviews

Boek Tryntsje Hospes-Rinkema en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Tryntsje Hospes-Rinkema, Pop, Easy Listening, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tryntsje

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tryntsje Hospes-Rinkema

Tryntsje Hospes-Rinkema is een band uit Balk. Tryntsje Hospes-Rinkema speelt muziek in de genres Pop, Easy Listening & Akoestisch. Tryntsje Hospes-Rinkema heeft sinds de inschrijving op 30/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tryntsje Hospes-Rinkema klinkt als: johnnyswim. Het repertoire van Tryntsje Hospes-Rinkema bestaat uit covers en eigen werk.

Tryntsje Hospes-Rinkema hanteert een richtprijs van €350 - €594 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.