Motel '35

  (1)
  • Band   /   Baarn
  • #Soul #Rock 'n Roll #Blues
  • Klinkt als The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, Jerry lee Lewis, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €1250

Stuur een persoonlijk bericht naar Motel '35

Check beschikbaarheid
Motel '35, Soul, Rock 'n Roll, Blues band

Motel '35 covert origineel gekozen Blues, Soul en Rock 'n Roll songs. Van The Beatles tot Santana, van Joe Cocker tot Jerry Lee Lewis, deze door de wol geverfde muzikanten brengen een herkenbare muzikale mix van Blues, Soul en Rock 'n Roll. Met hun authentieke sound zullen de 60's herleefd worden, maar ook zullen aanstekelijke funk, reggae en latin-hits uit de 70's en 80's de revue passeren!

Muziek

All Over Now (The Rolling S...

Tequila (The Champs)

Whole Lotta Shakin' Goin' O...

Reviews

Door op 31/08/2018

Motel '35 heeft de muziek voor onze bruiloft verzorgd en we hebben een super avond gehad! Contact met de band vooraf was goed, flexibel in de tijden van hun optreden. Ze hadden zelf twee jongens meegenomen voor de techniek gezien de beperkte faciliteiten van de locatie die alles top hadden klaargezet en de hele avond licht en geluid regelden. Tijdens hun optreden speelden ze een mix van hedendaagse rock, klassieke rock 'n roll, reggae en alles daartussen. Ze wisten de hele avond de dansvloer gevuld te houden met hun opzwepende gitaren en fenomenale sax en speelden hier en daar een romantische ballad om het af te maken.

Topoptreden, zou ze zo weer boeken!

Contact

Motel '35, Soul, Rock 'n Roll, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Johan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Motel '35

Motel '35 is een band uit Baarn. Motel '35 speelt muziek in de genres Blues, Rock 'n Roll & Soul. Motel '35 heeft sinds de inschrijving op 30/05/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Motel '35 klinkt als: The Beatles, The Rolling Stones, Joe Cocker, Jerry lee Lewis, Elvis Presley, Creedence Clearwater Revival. Het repertoire van Motel '35 bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Motel '35 krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Motel '35 hanteert een richtprijs van €1250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.