Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres

  (2)
  • DJ   /   Tilburg
  • #Deep house #House #Chill out
  • Klinkt als DJ met zangeres, Dj met saxofoon, Dj met muzikanten, Ibiza thema, soulful house, dj met muzikanten
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €1050 - €1350

Stuur een persoonlijk bericht naar Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres

Check beschikbaarheid
Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres, Deep house, House, Chill out dj

De zwoele stem van de zangeres, funky sounds van de sax, en de diepe groove van de basgitaar. Voeg een beat toe en je hebt de magische formule voor een avond gevuld met sfeer en muziek in een unieke stijl.

Soulful Radio Live heeft het beste van twee werelden; Soul en het moderne karakter van house muziek. Denk aan Ibiza sfeer, loungen en dansen.

Deze Dj libve act / band bestaat uit:
- zangeres
- een bassist/dj
- een saxofoniste/dj

Deze Dj act is een live vertolking van het online radiostation Soulfulradio in Spanje. De radiozender staat garant voor sfeervolle, funky, en dansbare soulful house. De muziek van Soulfulradio, zowel live als online, bestaat uit covers en eigen werk.

- Onze act komt met eigen geluid en Dj set & meubel
- Te boeken tot maximaal 4 uur

Muziek

You and me

Club Tropicana - Chic Remix

Couples on the Dancefloor

Reviews

Door op 28/08/2021

We vonden jullie hellemaal top. En hopen elkaar zeker vaker tegen te komen. Op naar veel festivals en feesten en beurzen

Door op 04/07/2021

Zomer 2020, midden in Coronatijd organiseerden we samen met Soulful Radio Live een culinair evenement. De band dacht met ons over de mogelijkheden voor mijn restaurant. Samen hebben we het tot een succes gebracht: uitverkocht evenement op ons terras. Bijzondere moderne live muziek met te gekke muzikanten met twee Dj's. De gasten genoten van ons eten, drinken en de fijne live muziek. Een moderne act die je niet mag missen!

Contact

Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres, Deep house, House, Chill out dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres

Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres is een DJ uit Tilburg. Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres draait muziek in de stijlen Deep house, House & Chill out. Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres heeft sinds de inschrijving op 20/10/2015 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres klinkt als: DJ met zangeres, Dj met saxofoon, Dj met muzikanten, Ibiza thema, soulful house, dj met muzikanten. Het repertoire van Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Soulful Radio Live - Dj met saxofoniste en zangeres hanteert een richtprijs van €1050 - €1350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.