Akoestische band Meike van der Veer

  • Band   /   Utrecht
  • #Akoestisch #Pop #Coverband
  • Klinkt als Meike van der Veer, akoestisch trio, akoestische band, coverband zangeres, achtergrondmuziek, akoestische coverband
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €825 - €995

Stuur een persoonlijk bericht naar Akoestische band Meike van der Veer

Check beschikbaarheid
Akoestische band Meike van der Veer, Akoestisch, Pop, Coverband band

Meike van der Veer heeft een dijk van een stem en was te zien in The Voice of Holland.
Meike en haar pianist/saxofonist + contrabassist/dj vormen een veelzijdig trio.

Ze studeerde het hoofdvak zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam, ze heeft uiteindelijk bekendheid verworven door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland. Hier eindigde ze als één van de finalisten. De meest geweldige ervaring deed ze op in de Heineken Music Hall, waar ze bij 4 uitverkochte concerten mocht zingen.

Speciaal voor bruiloften, recepties, live achtergrondmuziek of juist een feestje heeft Meike haar akoestische band MEIKE. Meike’s repertoire is een mix van soul, jazz en pop. Bekende hits in een eigen akoestische sausje.

FEESTJE? MEIKE MET DJ EN SAX
Het bijzondere van deze band is dat de pianiste eigenlijk een conservatorium geschoolde saxofonist is en de contrabassist ook een Dj is. Dit trio kan dus transformeren naar een feest trio. Meike zingt dan mee met de Dj en de saxofonist geeft spetterende solo's over de Dj set: best een bijzonder trio!

Muziek

Ain't nobody

Jij bent de liefde

Thinking out loud

Foto's

Reviews

Akoestische band Meike van der Veer heeft nog geen reviews.

Contact

Akoestische band Meike van der Veer, Akoestisch, Pop, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Maurits

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Akoestische band Meike van der Veer

Akoestische band Meike van der Veer is een band uit Utrecht. Akoestische band Meike van der Veer speelt muziek in de genres Akoestisch, Pop & Coverband. Akoestische band Meike van der Veer heeft sinds de inschrijving op 20/10/2015 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Akoestische band Meike van der Veer klinkt als: Meike van der Veer, akoestisch trio, akoestische band, coverband zangeres, achtergrondmuziek, akoestische coverband. Het repertoire van Akoestische band Meike van der Veer bestaat uit alleen covers.

Akoestische band Meike van der Veer hanteert een richtprijs van €825 - €995 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.