Monta & Mothers Groove Box

  • Band   /   Rotterdam
  • #Hip Hop #Jazz #Rap
  • Klinkt als https://soundcloud.com/user-681919999/sets/yaantje
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €525 - €1399

Stuur een persoonlijk bericht naar Monta & Mothers Groove Box

Check beschikbaarheid
Monta & Mothers Groove Box, Hip Hop, Jazz, Rap band

Yannick Monteiro Cabral is een Nederlandstalige MC uit Rotterdam, beter bekend onder de naam Monta. De goedlachse Rotterdamse rapper maakt hiphop met een positieve boodschap en veel creativiteit. Dit viel al in de smaak tijdens zijn deelname aan de Grote Prijs van Rotterdam in 2013. In december 2014 bracht Monta zijn debuut-EP ‘Dit Is Monta’ uit in samenwerking met Eastgarden Music. Naast zijn solo act speelt hij voornamelijk samen met zijn vaste band Mothers Groovebox, waarmee hij in december 2015 de Music Matters Award won en zich de muziekambassadeur van Rotterdam 2016 mag noemen. Monta & Mothers Groovebox maken Hip-Hop met een sound die geïnspireerd is uit de jaren 90, gemixt met Jazz/Soul/Funk en elektronische geluiden. Najaar 2015 hebben zij een album opgenomen ''Yaantje'', dit had een groot succes!

Muziek

Ik Doe Dit

nu of later

Vogels (ft. LemLem

Reviews

Boek Monta & Mothers Groove Box en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Monta & Mothers Groove Box, Hip Hop, Jazz, Rap band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Daniel

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Monta & Mothers Groove Box

Monta & Mothers Groove Box is een band uit Rotterdam. Monta & Mothers Groove Box speelt muziek in de genres Hip Hop, Jazz & Rap. Monta & Mothers Groove Box heeft sinds de inschrijving op 05/02/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Monta & Mothers Groove Box klinkt als: https://soundcloud.com/user-681919999/sets/yaantje. Het repertoire van Monta & Mothers Groove Box bestaat uit alleen eigen werk.

Monta & Mothers Groove Box hanteert een richtprijs van €525 - €1399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.