Miss Lois

  • DJ   /   Nijmegen
  • #House #Latin #Dance
  • Klinkt als Sunnery James & Ryan Marciano

Indicatie €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Miss Lois

Check beschikbaarheid
Miss Lois , House, Latin, Dance dj

Miss Lois is DJ, muziekproducent en model. Ze draait op nationale en internationale feesten van Nederland tot Ibiza tot Thailand. Ze is een unieke verschijning, voortdurend in ontwikkeling, kleurrijk, energiek, sexy en zeer levendig. Uitgesproken transgender en voorstander van diversiteit en het recht op vrijheid.
Op deze wijze inspireert ze mensen over de hele wereld. Want, uiteindelijk is het mooiste wat je kan worden… jezelf!
Haar doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen te bereiken met haar ‘Sound Of Freedom” en deze boodschap te verspreiden. Een optreden van Miss Lois is dan ook automatisch een statement van respect en positieve energie.

Gedurende 2017 en 2018 maakte Miss Lois met succes remixen van “Perfect” (Ed Sheeran) en “Solo” (Clean Bandit). Beide producties ontvingen in slechts enkele weken duizenden streams op SoundCloud. In 2018 tekende ze bij platenlabel Streamin Music, opgericht door de wereldberoemde house legende Robin Albers alias "Jaydee".
Het genre van Miss Lois tijdens haar live sets omschrijft ze zelf als “Energieke club met Zuid-Amerikaanse invloeden (Latin/Tribal-House)", altijd met een stukje herkenbaarheid van house klassiekers. Een verheffende en sensuele sfeer met veel energie, waar mensen niet meer stoppen met bewegen is gegarandeerd. Indien iets minder energie beter past schakelt ze naar een opvallend, groovy, club geluid, terwijl de dansvloer gevuld blijft.

Muziek

Miss Lois High Energy (Prom...

Miss Lois House (Promo 2019)

Reviews

Boek Miss Lois en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Miss Lois , House, Latin, Dance dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jennifer

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Miss Lois

Miss Lois is een DJ uit Nijmegen. Miss Lois draait muziek in de stijlen House, Latin & Dance. Miss Lois heeft sinds de inschrijving op 15/02/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Miss Lois klinkt als: Sunnery James & Ryan Marciano. Het repertoire van Miss Lois bestaat uit covers en eigen werk.

Miss Lois hanteert een richtprijs van €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.