Melissa van Belleghem

  • Soloartiest   /   Medemblik
  • #Pop #Easy Listening #Country
  • Klinkt als Adele, Anouk, Dolly Parton, Karen Carpenter, Janis Joplin, Fleetwood Mac, Rolling Stones, The Beatles, Linda Ronstadt, Abba, Whitney Houston, The Eagles, Lady Gaga, Ilse deLange,Tina Turner, Cher, Billy Joel, Melissa Etheridge en vele anderen
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €475 - €949

Stuur een persoonlijk bericht naar Melissa van Belleghem

Check beschikbaarheid
Melissa van Belleghem, Pop, Easy Listening, Country soloartist

Melissa van Belleghem is een allround zangeres met meer dan 25 jaar podium ervaring. Je komt haar tegen op alle muzikale gelegenheden. Zo zingt zij de mooiste ballads en easy listening tijdens diners, recepties en borrels, en zet ze de boel op zijn kop en jou op de dansvloer tijdens feestavonden.

Ook is Melissa een professional voor intieme ceremoniële gelegenheden zoals trouwceremonies en uitvaarten. Zo belangrijk en kwetsbaar, waarvan je wilt dat dit juist en adequaat wordt neergezet met de juiste emotie wat van het liedje gevraagd wordt. Dát geeft nog zoveel meer aan dat bijzondere moment. Melissa verzorgd het voor jou.

Door haar brede stembereik heeft Melissa de luxe zich te kunnen verplaatsen in de vocalen van diverse grootheden en de bijbehorende stijlen/genres. Als Country zangeres vult ze een hele avond voor je. Maar ook Jazz & Blues.
Je herkent haar stem in die van Norah Jones, Tina Turner, Janis Joplin en Dolly Parton.

Tevens heeft Melissa een eigen tribute aan The Carpenters waar zij vele luisteraars kippenvel bezorgde met haar bijna identieke stemgeluid.

Niet alleen is Melissa een solo artiest. Samen met haar vader heeft zij het duo US2 Music. Haar vader, IJsbrand van Belleghem, is tevens muzikant van beroep en tevens finalist van The Voice Sr. 2019. Samen brengen zij de mooiste duetten ten gehore. Zowel easy listening tot up tempo en feest!

Als leadzangeres vind je Melissa in Phoenix Coverband waar zij jou samen met haar bandleden meenemen op muzikale reis door te tijd. Van vroeger naar nu, van disco tot Mokum, alles komt aan bod!

Melissa past zich aan naar de gewenste speeltijden. Alles is bespreekbaar.

Wanneer een avondvullend programma gewenst is speelt Melissa
- 2x 90 minuten, met daar tussenin 1 pauze van 30-40 minuten
- 3x 60 minuten, met daar tussenin 2x pauze van 20 minuten
- 4x 45 minuten met daar tussenin 3x pauzes van 15minuten

Je boekt Melissa inclusief licht en geluid.

Muziek

Natural Woman (Carole King ...

Desperado (The Carpenters c...

Turn me on (Norah Jones cover)

Reviews

Boek Melissa van Belleghem en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Melissa van Belleghem, Pop, Easy Listening, Country soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Melissa

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Melissa van Belleghem

Melissa van Belleghem is een solo-artiest uit Medemblik. Melissa van Belleghem maakt vooral muziek in de genres Pop, Easy Listening & Country. Melissa van Belleghem heeft sinds de inschrijving op 11/05/2022 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Melissa van Belleghem klinkt als: Adele, Anouk, Dolly Parton, Karen Carpenter, Janis Joplin, Fleetwood Mac, Rolling Stones, The Beatles, Linda Ronstadt, Abba, Whitney Houston, The Eagles, Lady Gaga, Ilse deLange,Tina Turner, Cher, Billy Joel, Melissa Etheridge en vele anderen. Het repertoire van Melissa van Belleghem bestaat uit alleen covers.

Melissa van Belleghem hanteert een richtprijs van €475 - €949 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.