Mattanja Joy Bradley

  • Soloartiest   /   Tilburg
  • #Americana #Country #Blues
  • Klinkt als Bekend van diverse TV programma's, Singer Songwriter, 3FM serious talent, Dutch Blues Award winnares, Amy Winehouse, Lucinda Williams, Norah Jones, Billie Holiday. Ook te boeken als duo of met voltallige band.

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mattanja Joy Bradley

Check beschikbaarheid
Mattanja Joy Bradley, Americana, Country, Blues soloartist

Avontuur ligt er in het verschiet voor de ware durfallen. Neem nu singer-songwriter Mattanja Joy Bradley. Die gaat waarachtig geen enkele uitdaging uit de weg. Geen berg is haar te hoog, geen dal te diep. Ze neemt ze allemaal. Wie laat zich in de boeien slaan voor de eerste van haar drie Amerikaanse tours? Wie gaat het gevang in voor haar muziek? Wie wordt met pek en veren de VS uitgezet en later met evenveel tromgeroffel weer onthaald? Juist ja, dat is onze getalenteerde vrijbuiter met de rijke fantasie, Mattanja Joy Bradley. En al die krachtige eigenschappen hoor je terug in haar muziek.

Haar debuut Wake Me Up is een mix van catchy pop en bezielde blues, opgedaan op haar levenspad vol hobbels. Mattanja Joy Bradley is een doorzetster. Niet voor niets heeft ze de Latijnse spreuk Nil Volentibus Arduum op haar rechterbovenarm getatoeëerd. Het betekent: ‘Niets is onmogelijk voor hen die willen’. En ze lééft haar motto. Hell, yeah!

‘Je moet risico nemen. Je moet doorzettingsvermogen tonen. Ik heb veel meegemaakt, maar als je ziet wat ik ervoor heb teruggekregen.’ Dat is inderdaad heel veel. Zo werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Verder zijn er haar deelnames aan talentenjachten op tv als De Beste Singer-Songwriter Van Nederland en De Beste Zangers Van Nederland). Ondertussen zijn van het debuutalbum Wake Me Up drie succesvolle singles uitgekomen, die allemaal in high rotation op 3FM zijn gedraaid: Beautiful Imperfections, Hurricane (gebruikt in een HBO trailer) en het titelnummer.

Laten we naast genoemde singles nog even inzoomen op dat album. De veelzijdigheid van Mattanja is verbluffend te noemen. Ze zingt met het bluesy Wash Me Momma Janis Joplin terug in de herinnering. En met de ‘007-achtige’ ballad Lie In Your Love komen zowaar ‘blue-eyed’ soulsisters als Dusty Springfield en Amy Winehouse de kamer binnenstappen. Rocken kan ze ook. Met de poppy stamper Keep On Rollin’ brengt ze de roll (swing) waarvan Keith Richards zegt dat je daar de ware rockers aan kan herkennen.

Avontuur en durf tekenen Mattanja. Ze is tegelijkertijd sexy en lief, stoer en zacht, blond en doorleefd. Ze verenigt al het onverenigbare in zich. Daardoor springt ze er altijd uit. En anders wel door haar trouwe viervoeter ‘Opa’, die altijd mee het podium opgaat.

Muziek

Wash Me Momma

Sucker For Love

Beautiful Imperfections

Reviews

Boek Mattanja Joy Bradley en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mattanja Joy Bradley, Americana, Country, Blues soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mattanja

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mattanja Joy Bradley

Mattanja Joy Bradley is een solo-artiest uit Tilburg. Mattanja Joy Bradley maakt vooral muziek in de genres Americana, Country & Blues. Mattanja Joy Bradley heeft sinds de inschrijving op 17/01/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mattanja Joy Bradley klinkt als: Bekend van diverse TV programma's, Singer Songwriter, 3FM serious talent, Dutch Blues Award winnares, Amy Winehouse, Lucinda Williams, Norah Jones, Billie Holiday. Ook te boeken als duo of met voltallige band.. Het repertoire van Mattanja Joy Bradley bestaat uit covers en eigen werk.

Mattanja Joy Bradley hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.