Mateusz Pulawski Lunar Quartet

  • Band   /   Ijmuiden
  • #Akoestisch #Jazz
  • Klinkt als Chris Potter Quartet, Pat Metheny Unity Band,

Indicatie €1000 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Mateusz Pulawski Lunar Quartet

Check beschikbaarheid
Mateusz Pulawski Lunar Quartet, Akoestisch, Jazz band

Mateusz Pulawski Lunar Quartet bracht in December 2014 het debuutalbum 'Half Moon Heart' uit wat zeer goed ontvangen werd door de Nederlandse jazzpers.

“Het Lunar Quartet is op veel aspecten een romantische band. Wij zoeken een emotionele verbinding met de luisteraar. We vertegenwoordigen het individualisme in de muziek. We baseren onze nummers op de buitenmuzikale inhoud, heel vaak op de invloed van de maan op ons leven. Onze boodschap is puur en wordt door het publiek aangevoeld. De jazz die wij creëren is perfect geschikt voor iedereen die niet alleen naar de mooie geluiden zoekt maar ook naar de ontroering, de beelden en de buitengewone esthetiek. In één woord: kunst.”

Het Kwartet was een semi-finalist bij ‘Keep en Eye International Jazz Award 2014’ in Amsterdam en heeft de Derde Prijs bij ‘Dortse Sena Jazzprijs 2015′ in Dordrecht gewonnen.

De huidige bezetting: Mateusz Pulawski (gitaar, composities), Itai Weissman (tenorsax), Hendrik Mueller (contrabas), Henning Luther (drums).

Het nieuwe album van het kwartet komt in maart 2016 uit, wat een heleboel verse eigen nummers zal bevatten. De muziek kan omgeschreven worden als akoestische jazz met virtuoze improvisaties en avant-garde, bijna XIXe eeuws klinkende, melodieuze composities en een diep gegronde groove

Muziek

Juju

Still into bop

The secret of herons

Reviews

Boek Mateusz Pulawski Lunar Quartet en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Mateusz Pulawski Lunar Quartet, Akoestisch, Jazz band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mateusz

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mateusz Pulawski Lunar Quartet

Mateusz Pulawski Lunar Quartet is een band uit Ijmuiden. Mateusz Pulawski Lunar Quartet speelt muziek in de genres Akoestisch & Jazz. Mateusz Pulawski Lunar Quartet heeft sinds de inschrijving op 07/09/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mateusz Pulawski Lunar Quartet klinkt als: Chris Potter Quartet, Pat Metheny Unity Band, . Het repertoire van Mateusz Pulawski Lunar Quartet bestaat uit covers en eigen werk.

Mateusz Pulawski Lunar Quartet hanteert een richtprijs van €1000 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.