Martijn Krale

  (5)
  • Soloartiest   /   Gorinchem
  • #Singer-songwriter #Folk #Akoestisch
  • Klinkt als Ik luister graag naar Dave Matthews, Jeff Buckley, U2, Tears for Fears
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Krale

Check beschikbaarheid
Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Na jarenlang in rockbands gespeeld te hebben, ontdekte ik de kracht van het kleine en stille concert. Gewapend met alleen een akoestische gitaar blijk je samen met de luisteraars net zo indrukwekkende momenten te kunnen scheppen als met een grootse rockshow. Ik vind het mooi om door middel van bekende covers en eigen nummers een verhaal te vertellen. Elkaar te ontmoeten. Elke keer weer anders en uniek. Ik kan alleen komen of samen met muzikale vrienden uit Nederland of Polen.

Muziek

Lead Me

Grow Up

Kid

Reviews

Door op 11/02/2019

We hadden van tevoren goed contact met Martijn, hij hield rekening met onze wensen. Op de dag zelf hebben we ook nog dingen met elkaar af kunnen stemmen. Het optreden was boven verwachting, jong en oud heeft genoten en iedereen was onder de indruk van zijn persoonlijke en warme benadering.Voor herhaling vatbaar!

Door op 10/02/2019

Martijn is een erg betrokken artiest. Praat met publiek. Laat zijn echtheid zien. En last mensen dd liedjes op een echte manier beleven je word meegenomen in zijn beleving. Mooi! Oprecht! Hele mooie stem. En erg gezellig! Echt top! Dikke 10.

Door op 05/02/2019

Martijn is een artiest die goed contact weet te leggen met zijn publiek, mooie nummers ten gehore brengt en flexibel is! We zijn enthousiast over zijn performance en songs!

Contact

Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Krale

Martijn Krale is een solo-artiest uit Gorinchem. Martijn Krale maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Akoestisch. Martijn Krale heeft sinds de inschrijving op 22/10/2016 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Krale klinkt als: Ik luister graag naar Dave Matthews, Jeff Buckley, U2, Tears for Fears. Het repertoire van Martijn Krale bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Martijn Krale krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Martijn Krale hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.