Martijn Krale

  (2)
  • Soloartiest   /   Gorinchem
  • #Singer-songwriter #Folk #Akoestisch
  • Klinkt als Ik luister graag naar Dave Matthews, Matthew Perryman Jones, Gungor
  • 2 geverifieerde boekingen

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Krale

Check beschikbaarheid
Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Na jarenlang in rockbands gespeeld te hebben, ontdekte ik de kracht van het kleine en stille concert. Gewapend met alleen een akoestische gitaar blijk je samen met de luisteraars net zo indrukwekkende momenten te kunnen scheppen als met een grootse rockshow. Ik vind het mooi om door middel van bekende covers en eigen nummers een verhaal te vertellen. Elkaar te ontmoeten. Elke keer weer anders en uniek. Ik kan alleen komen of samen met muzikale vrienden uit Nederland of Polen.

Muziek

Lead Me

Grow Up

Kid

Reviews

Door op 08/12/2018

Het was een geweldige avond met Martijn. Hij weet heel goed het contact te houden met het publiek, doet dat serieus, maar ook met humor. Zijn liedjes zijn ontstaan uit zijn eigen geloofsworstelingen en hebben een enorme diepgang. Hij geeft een toelichting bij ieder liedje en zet de bezoekers aan het denken, dat maakte ook wel emoties los. Martijn begon bij ons de avond met het zingen van liedjes van onder andere: Garry Bonner, Sting, The Byrds en Bod Dylon en na de pauze zijn eigen songs. De bezoekers bleven onder het genot van een glaasje nog een tijdje doorpraten met Martijn, maar ook met elkaar. Het was voor ons het tweede huiskamerconcert met Martijn en was weer zeer geslaagd.

Door op 27/08/2018

Elk feestje wordt leuker! Vooraf hadden we goed contact (en hij reageert snel). Hij vraagt wat je wensen zijn en is flexibel. Bij ons was hij ruim op tijd en heeft een tijdje met mijn gasten gepraat. Ik had hem een week eerder al ontmoet op een festival, waar we al goed contact met hem kregen. Leuke man.

Het optreden is erg leuk aangezien hij ook covers (eventueel op aanvraag) speelt. Hij zorgt dat mensen meezingen (en ik zag een aantal mensen zelfs mee dansen). Tijdens het optreden maakt hij het persoonlijk zodat je weet waar de nummers over gaan. Muziek is voor jong én oud! Geschikt voor een huiskamerfeestje of een (klein) tuinfeestje! Ik ga hem zeker vaker zien... (en misschien weer boeken)

Contact

Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Krale

Martijn Krale is een solo-artiest uit Gorinchem. Martijn Krale maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Akoestisch. Martijn Krale heeft sinds de inschrijving op 22/10/2016 in totaal 2 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Krale klinkt als: Ik luister graag naar Dave Matthews, Matthew Perryman Jones, Gungor. Het repertoire van Martijn Krale bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Martijn Krale krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

Martijn Krale hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.