Martijn Krale

  • Soloartiest   /   Gorinchem
  • #Singer-songwriter #Folk #Akoestisch
  • Klinkt als Mijn inspiraties: Dave Matthews, Bono, Jeff Buckley, Radiohead, Richard Bona, Larry Norman.. maar ik klink vooral als mezelf..
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Martijn Krale

Check beschikbaarheid
Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Na jarenlang in rockbands gespeeld te hebben, ontdekte ik de kracht van het kleine en stille concert. Gewapend met alleen een akoestische gitaar blijk je samen met de luisteraars net zo indrukwekkende momenten te kunnen scheppen als met een grootse rockshow. Ik vind het mooi om door middel van bekende covers en eigen nummers een verhaal te vertellen. Elkaar te ontmoeten. Elke keer weer anders en uniek. Ik kan alleen komen of samen met muzikale vrienden uit Nederland of Polen.

Muziek

Grow Up

Kid

Song of deliverance

Reviews

Martijn Krale heeft nog geen reviews.

Contact

Martijn Krale, Singer-songwriter, Folk, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Martijn

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Martijn Krale

Martijn Krale is een solo-artiest uit Gorinchem. Martijn Krale maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Folk & Akoestisch. Martijn Krale heeft sinds de inschrijving op 22/10/2016 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Martijn Krale klinkt als: Mijn inspiraties: Dave Matthews, Bono, Jeff Buckley, Radiohead, Richard Bona, Larry Norman.. maar ik klink vooral als mezelf... Het repertoire van Martijn Krale bestaat uit covers en eigen werk.

Martijn Krale hanteert een richtprijs van €150 - €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.