DJ Mark More

  (4)
  • DJ   /   Amsterdam
  • #Allround #Dance #Nu-Disco
  • Klinkt als Ben Liebrand, Ferry Maat, Gerard Ekdom
  • 4 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar DJ Mark More

Check beschikbaarheid
DJ Mark More, Allround, Dance, Nu-Disco dj

Mark More stemt met zijn flexibele insteek zijn muziekkeuze af op het publiek en mixt dat op vakkundige wijze met eigen muzikale input. Hierdoor ontstaat er een energieke en gevarieerde set, waarbij het publiek als een magneet de dansvloer op wordt getrokken:

Met charme en enthousiasme zien we Mark More volledig in zijn element de sfeer bekwaam opbouwen tot sensationele hoogte, waarbij het publiek uiteindelijk onvermijdelijk massaal los gaat. Bij de laatste plaat van de avond voelen we de losgekomen energie, zien we bezwete gezichten en een uitzinnig publiek dat maar één ding wil: MORE!

And more it will be! We zien een lachende Mr. More die er niet aan ontkomt en met plezier zijn toegift in start: “Tja, dat is toch geweldig om te zien? Hier doe ik voor! Ik kijk nu alweer uit naar het volgende feest!”

Tip: Mark More is ook uitermate geschikt voor een kort en krachtige opvulling bij de pauzes van een band.

Muziek

Daft Punk - Get Lucky feat....

2 many djs & dj kool - let ...

Justin Timberlake - Can't S...

Reviews

Door op 25/02/2019

We hebben laaiend enthousiaste reacties ontvangen over jouw optreden. Vanaf het moment dat je op ging kwam er een energie in de zaal los. Je pakte precies de juiste platen, mixte het naadloos aan elkaar en wist het publiek lekker te entertainen. Mijn vriendinnen vroegen: "Waar heb je die DJ vandaan??" Uit de Ziggo Dome :) Mark, ik ben superblij dat we je toen na het Elton John concert zagen draaien. Ook daar ging het dak er af. Jij hebt ons huwelijksfeest met stip de mooiste avond van ons leven gemaakt!

Door op 22/01/2019

Beste Mark en Leonardo, Heel veel dank voor de superavond gisteren! We hebben echt zo'n ongelooflijk mooi feest gehad. Jullie hebben de boel echt helemaal plat gespeeld, echt super gaaf. De combinatie percussie / DJ was ook echt een succes. Toffe reactie gekregen! Fijn dat we tijdens de voorbereidingen goed konden sparren! Wij gaan lekker nagenieten en op reis naar Canada.

Door op 20/12/2018

We hadden een fantastisch huwelijksfeest, Mark heeft dat gerealiseerd. Hij was op dreef, had een super platenkeuze en de dansvloer ging continue los! Hij nam de voorbereidingen ook erg serieus. Hij kwam met goede tips en dacht echt met ons mee. In het kort: zoek niet verder, boek gewoon Mark en je zult een fantastisch feest ervaren! 1000 x dank, Jorien & Jasper

Contact

DJ Mark More, Allround, Dance, Nu-Disco dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over DJ Mark More

DJ Mark More is een DJ uit Amsterdam. DJ Mark More draait muziek in de stijlen Allround, Dance & Nu-Disco. DJ Mark More heeft sinds de inschrijving op 17/10/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van DJ Mark More klinkt als: Ben Liebrand, Ferry Maat, Gerard Ekdom. Het repertoire van DJ Mark More bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: DJ Mark More krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

DJ Mark More hanteert een richtprijs van €50 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.