Loreley

  (3)
  • Band   /   Rotterdam
  • #Jazz #Pop #Afro
  • Klinkt als Sting, Paul Simon, Dobet Ghahoré, Mayra Andrade, Sara Tavares
  • 3 geverifieerde boekingen

Indicatie €250 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Loreley

Check beschikbaarheid
Loreley, Jazz, Pop, Afro band

Loreley is een viermansformatie (zang/ viool, gitaar, basgitaar, drums) die zonnige popmuziek maak met een stevige snuf jazz en Afrikaanse invloeden, alles origineel werk. In Loreleys zonnige wereldpop songs hoor je de warmbloedige hartslag van het bruisende Rotterdam. Opgewekt, swingend en met een veelkleurige mix van invloeden.

De luisteraar hoort in het geluid van Loreley de invloeden terug van popartiesten zoals Sting, Tracy Chapman , India.Arie en Paul Simon maar ook Afrikaanse iconen zoals Dobet Gnahoré, Salif Keita, Mayra Andrade hebben hun stempel gedrukt op het geluid van Loreley, naast natuurlijk haar eigen achtergrond in de jazz. Van welke muzikale middelen ze zich ook bedient, voorop staat de thematiek van haar songs: de zoektocht naar herkenning en oprecht contact in de anonimiteit van de grote stad.

Wat luisteraars zeggen over Loreley: “Heerlijke wegzwijmel muziek, waarbij je de neiging krijgt op te staan en mee te swingen. Het enthousiasme van alle bandleden werkt ook erg aanstekelijk op het humeur."

Muziek

Days of green

One voice

Anyway

Reviews

Door op 12/08/2018

Loreley is een enthousiaste groep die mooie muziek maakt. Eigen producties, zonnig en vrolijk.

Door op 05/04/2018

In november 2016 gaf Lorely in een kleine bezetting (Renske Wassink en Paulo Bouwman) een bijzonder sfeervol concert in het kleine Vestzaktheater: centrum de Zin in Harderwijk! Voor herhaling vatbaar!

Door op 09/02/2017

Het contact met de artieste was informeel en professioneel. Gemaakte afspraken zijn correct nagekomen. Het optreden was geslaagd. Mooie muziek, mooie stem.

Contact

Loreley, Jazz, Pop, Afro band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Renske

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Loreley

Loreley is een band uit Rotterdam. Loreley speelt muziek in de genres Jazz, Pop & Afro. Loreley heeft sinds de inschrijving op 05/10/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Loreley klinkt als: Sting, Paul Simon, Dobet Ghahoré, Mayra Andrade, Sara Tavares. Het repertoire van Loreley bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Loreley krijgt 4.2 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Loreley hanteert een richtprijs van €250 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.