Lida Straathof, Operazangeres

  • Soloartiest   /   Haarlem
  • #Klassiek
  • Klinkt als Maria Callas, Anna Moffo

Indicatie €250 - €1000

Stuur een persoonlijk bericht naar Lida Straathof, Operazangeres

Check beschikbaarheid
Lida Straathof, Operazangeres, Klassiek soloartist

Lida Straathof is een jonge klassieke zangeres die uw evenement, diner of bruiloft op een prachtige originele wijze opent. Uitermate geschikt voor openingen en prijsuitreikingen.

Sierlijk baant ze zich met een glas champagne in haar hand door het publiek en zingt ze de hoogste noten. Zonder microfoon. Beroemde aria's van Mozart, Puccini, Verdi en Bellini staan op haar repertoire. ***
Ook te boeken voor een uitvaart.

Lida is een bijzondere operazangeres. De combinatie van haar aangename stem en charmante verschijning zorgen ervoor dat ze haar publiek ontroert en verrast.
Wekelijks reist ze naar Berlijn voor haar zanglessen bij de bekende coloratuursopraan Laura Aikin (o.a. Lulu in Teatro alla Scala, Milaan)
Lida zingt als soliste in Nederland, Dubai, New York, Duitsland en Curaçao. Zij is in 2017 als soliste gevraagd bij Barge Liberty in Parijs. Ze werkt als klassiek zangeres en zingende bediende bij het bekende restaurant ‘’Pasta e Basta’’.
Verder is ze als projectzanger aangesloten bij Het Nederlands Concertkoor en het Zuid Nederlands Concertkoor. Ook werkt ze bij de Nationale Opera en Lustrum Opera en stond in opera’s als Thijl, Faust, La Bohème, Der Rosenkavalier en speelde Claretta in Manon Lescaut met o.a. Eva-Maria Westbroek.

*** Lida zingt het liefst zonder microfoon en bij voorkeur met een pianist. Uiteraard kun je de pianist via haar boeken.

Muziek

Je veux Vivre- Lida Straathof

Je veux Vivre- Lida Straath...

L'ho Perduta Le Nozze di Fi...

Reviews

Boek Lida Straathof, Operazangeres en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Lida Straathof, Operazangeres, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lida

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Lida Straathof, Operazangeres

Lida Straathof, Operazangeres is een solo-artiest uit Haarlem. Lida Straathof, Operazangeres maakt vooral muziek in de genres Klassiek. Lida Straathof, Operazangeres heeft sinds de inschrijving op 01/03/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lida Straathof, Operazangeres klinkt als: Maria Callas, Anna Moffo. Het repertoire van Lida Straathof, Operazangeres bestaat uit alleen covers.

Lida Straathof, Operazangeres hanteert een richtprijs van €250 - €1000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.