L.E. Fields

  (2)

Indicatie €125

Stuur een persoonlijk bericht naar L.E. Fields

Check beschikbaarheid
L.E. Fields, Blues, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

L.E. Fields is een ervaren muzikant met een repertoire van covers en eigen nummers uitgevoerd op akoestische gitaar en Resonator gitaar (Dobro). De muziekstijl loopt van Delta-Blues, Roots, Americana naar singer-Songwriter.. De optredens zijn zowel rauw en expressief als subtiel en ingetogen en leveren altijd zeer positieve reacties op bij het publiek omdat ze authentiek en gedreven zijn.. Veel nummers worden op resonator gitaar (Dobro) gespeeld en gekoppeld aan een warme, zwarte stem, ontstaat zo een unieke sfeer en beleving.

Muziek

ready to cross over

dust radio

god moves the water

Reviews

Door op 05/11/2019

Ik en de mensen die ik gesproken heb deze dag waren zeer te spreken over het optreden. Dit is precies wat wij zochten voor onze vinylbeurs. Vriendelijke man ook!

Door op 11/07/2019

L.E. Fields in het begin perfect met de communicatie, maar de dag voor het optreden wat warrig waardoor er onnodige onrust was. Uiteindelijk zorgde hij wel dat alles goed kwam. Zijn optreden was goed, strak gespeeld en gezongen. Helaas lukte het hem en de geluidsman niet om het geluid tijdens de soundcheck goed in te stellen, waardoor het door tussentijds bijstellen pas halverwege het optreden echt lekker begon te klinken. Al met al een goed optreden, maar praktisch gezien kon het iets beter.

Contact

L.E. Fields, Blues, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - jan-willem

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over L.E. Fields

L.E. Fields is een solo-artiest uit Vianen. L.E. Fields maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Blues & Singer-songwriter. L.E. Fields heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van L.E. Fields klinkt als: Ry Cooder, Son House, Ryan Adams, Chris Whitley,. Het repertoire van L.E. Fields bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: L.E. Fields krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 2 reviews.

L.E. Fields hanteert een richtprijs van €125 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.