Globus Ensemble

Indicatie €400 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Globus Ensemble

Check beschikbaarheid
Globus Ensemble, Jazz, Flamenco, Modern klassiek ensemble

Globus Ensemble is een flexibel internationaal ensemble, opererend vanuit Nederland en Spanje met vooraanstaande musici uit beide landen, dat zich toelegt op het combineren van verschillende muzikale tradities, die we op onze planeet kennen en kenden en zullen kennen. Het ensemble kan uiteenlopende tradities "authentiek" uitvoeren, maar ook op verschillende manieren een ander licht doen schijnen op dezelfde tradities en kiezen voor een juist niet authentieke en eigenzinnige aanpak.

Het ensemble kan op een moment een jazzy flamenco groep lijken en op het volgende op een bruisend barok ensemble, hedendaagse jazz of klassiek ensemble. Het ensemble kan men aantreffen in prestigieuze festivals en gevestigde concertzalen, maar ook in kerkjes, pittoreske pleintjes, musea, galeries of in een mooie tuin. Voor elk speciaal project worden verschillende leden van het ensemble ingezet, dat een duo kan zijn tot kamer orkest of small bigband. Zeer typerend is het gebruik van de klassieke gitaar in het ensemble.

Muziek

Preparing Silence, Folklore...

Drastisch Gekort, Foklore v...

Almost, Duo hobo - gitaar

Foto's

Reviews

Boek Globus Ensemble en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Globus Ensemble, Jazz, Flamenco, Modern klassiek ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Globus Ensemble

Globus Ensemble is een ensemble uit WEESP. Globus Ensemble speelt muziek in de stijlen Jazz, Flamenco & Modern klassiek. Globus Ensemble heeft sinds de inschrijving op 13/07/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Globus Ensemble klinkt als: Maarten Altena, Louis Sclavis, Oregon, Keith Jarrett, Ralph Towner. Het repertoire van Globus Ensemble bestaat uit alleen eigen werk.

Globus Ensemble hanteert een richtprijs van €400 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.