Christiaan de Jong

  • Soloartiest   /   Weesp
  • #Jazz #Flamenco #Klassiek
  • Klinkt als Christiaan de Jong, Ralph Towner, Julian Bream, Sylvain Luc, Paco de Lucia,

Indicatie €220 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Christiaan de Jong

Check beschikbaarheid
Christiaan de Jong, Jazz, Flamenco, Klassiek soloartist

Romantische of juist feestelijk swingende gitaarmuziek voor (huiskamer)concert of tijdens uw bruiloft, receptie of tuinfeest met de warme klank van de klassieke gitaar.
Christiaan de Jong switch zonder moeite tussen jazz, klassiek en flamenco gitaar. Bekende nummers als Blue Bossa, Lullaby in Birdland, Girl of Ipanema, My Favourite things a la Joe pass of Sylvain Luc, maar ook stukken van F. Sor, F. Tarrega, H. Villa Lobos, A. Piazzolla of A. Lauro, L. de Nervaez of D. Scarlatti of zijn eigen jazzy flamenco stukken of door Bossa Nova geïnspireerde improvisaties.. Zeer geschikt voor speciale momenten op de voorgrond of juist als sfeer zetter op de achergrond, prive feesten, trouw ceremonies, de huiskamer, kerkjes, tuinen, galeries, musea..... Bij bruiloften speelt hij meestal rustige muziek zoals Romance Anónimo of een prelude van J.S. Bach en daarna tijdens de receptie meer (Latin) jazz en of flamenco. Op aanvraag bewerkt hij soms ook (pop) nummers voor de gelegenheid. Hij brengt meestal zijn eigen zeer heldere versterkertje mee, dat zorgt voor een warm en natuurlijk geluid.

Christiaan de Jong is een internationale artiest en een van de weinige Nederlandse gitaristen, gespecialiseerd in jazz en geïmproviseerde muziek op de Spaanse gitaar. Hij speelde met musici als Oene van Geel, Eric Vloeimans, Harry Sparnaay en als solist met orkest in Spanje, Finland, Italië en Duitsand Hij speelt ook graag een solo concert, niet alleen in zalen, maar ook kerkjes, pleinen en huiskamers. Eigen werk en improvisaties, invloeden van jazz, avant-garde klassiek, flamenco, Latin, Arabische muziek. Spannende virtuoze momenten afgewisseld met juist introverte rust. Eventueel speciaal voor de gelegenheid gecomponeerde stukken.

Muziek

Verano Porteño, Astor Piazz...

Molen, eigen compositie

Why, eigen compositie met l...

Reviews

Boek Christiaan de Jong en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Christiaan de Jong, Jazz, Flamenco, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Christiaan de Jong

Christiaan de Jong is een solo-artiest uit Weesp. Christiaan de Jong maakt vooral muziek in de genres Jazz, Flamenco & Klassiek. Christiaan de Jong heeft sinds de inschrijving op 30/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Christiaan de Jong klinkt als: Christiaan de Jong, Ralph Towner, Julian Bream, Sylvain Luc, Paco de Lucia, . Het repertoire van Christiaan de Jong bestaat uit covers en eigen werk.

Christiaan de Jong hanteert een richtprijs van €220 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.