Christiaan de Jong

  • Soloartiest   /   Weesp
  • #Jazz #Flamenco #Klassiek
  • Klinkt als Christiaan de Jong, Ralph Towner, Julian Bream, Sylvain Luc, Paco de Lucia,

Indicatie €280 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Christiaan de Jong

Check beschikbaarheid
Christiaan de Jong, Jazz, Flamenco, Klassiek soloartist

Intiem Gitaar Recital

De Spaanse gitaar in de handen van een componist. Christiaan de Jong is een gitarist zonder stilistische grenzen; in fracties van secondes switcht hij van intiem renaissance geluid naar bruisende flamenco en van ingetogen jazz ballad naar swingende funk. Hij speelde met beroemde musici van verschillende tradities: barok, hedendaags klassiek, jazz, flamenco en Indiaas klassiek.

In een intiem gitaar recital laat Christiaan de Jong zich van zijn romantische kant zien met stukken uit het klassieke repertoire van F. Sor, F. Tarrega, H. Villa Lobos, A. Piazzolla of A. Lauro, gecontrasteerd met werken uit de Spaanse renaissance of barok van L. de Nervaez of D. Scarlatti of zijn eigen jazzy flamenco stukken of Bossa Nova geïspireerde improvisaties.. Veel van zijn eigen stukken laten spontane improvisatie toe en passen zich bij het moment, het publiek en de omgeving aan en invloeden van jazz musici als K. Jarrett, T. Monk, B. Evans, alsmede de grote klassieken als J. S. Bach, I. Stravinsky of O. Messiaen zijn duidelijk aanwezig.

Naast voor in de concertzaal ook zeer geschikt voor speciale momenten op de voorgrond of juist als sfeer zetter op de achtergrond, privé feesten, trouw ceremonies, de huiskamer, kerkjes, tuinen, galeries, musea.....

Muziek

Verano Porteño, Astor Piazz...

Molen

Sonata in A, D. Scarlatti

Reviews

Christiaan de Jong heeft nog geen reviews.

Contact

Christiaan de Jong, Jazz, Flamenco, Klassiek soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Christiaan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Christiaan de Jong

Christiaan de Jong is een solo-artiest uit Weesp. Christiaan de Jong maakt vooral muziek in de genres Jazz, Flamenco & Klassiek. Christiaan de Jong heeft sinds de inschrijving op 30/10/2015 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Christiaan de Jong klinkt als: Christiaan de Jong, Ralph Towner, Julian Bream, Sylvain Luc, Paco de Lucia, . Het repertoire van Christiaan de Jong bestaat uit covers en eigen werk.

Christiaan de Jong hanteert een richtprijs van €280 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.