Just for You - Piano & More

  (10)
  • Ensemble   /   Woudrichem
  • #Easy Listening #Jazz #Bossa nova
  • Klinkt als Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €650

Stuur een persoonlijk bericht naar Just for You - Piano & More

Check beschikbaarheid
Just for You - Piano & More, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Just for You – Piano & More

Onder deze naam begeven Leo en Angélique zich in de muziekwereld. Zoals de naam enigszins al aangeeft is Just for You niet alleen geschikt voor grotere partijen maar zeker ook voor intiemere gelegenheden van kleinere groepen. De kracht zit hem in de uitstraling, de verrassende arrangementen, de mooie heldere zangstem van Angélique, multi-instrumentalist Leo en, last but no least, het aangename volume waarmee zij optreden. Piano & More. Dit geeft eigenlijk al aan dat men meer kan verwachten van dit duo. Natuurlijk is de White Baby Grand met verlichting de eyecatcher. Deze witte vleugel geeft een extra chique uitstraling bij de opstelling van Just for You. Maar daarnaast kunt u o.a. instrumenten verwachten als bijvoorbeeld alt sax, sopraan sax, gitaar, ukelele, mondharmonica, accordeon en toetsen. Tevens heeft Just for You een EWI in hun instrumentarium opgenomen. Dit is een electronisch blaasinstrument waarmee andere blaasinstrumenten als o.a. trompet, trombone, klarinet, dwarsfluit, panfluit, etc. tot in de perfectie nagebootst worden. En omdat dit electronisch is (draadloos!) hoeft u dus ook niet bang te zijn dat de trompet bijvoorbeeld plotseling oorverdovend in uw oren zal schetteren.
Zowel instrumentaal als vocaal staat Just for You ijzersterk. Bijzonder geschikt voor o.a. recepties, diners, verjaardag, jubileum, huwelijks-ceremonie/ -feest, Kerst- / Paasbrunch, bedrijfsopeningen, bijeenkomsten etc. Één van bovenstaande gelegenheden zonder muziek valt al snel 'dood'. Just for You zorgt voor het perfecte 'muzikale behang'. Maak uw party met de chique en sfeervolle (achtergrond)muziek van Just for You tot een geslaagde party.
Maar ook wanneer dansmuziek gewenst is bent u bij Just for You aan het juiste adres. Just for You zorgt voor stijldans muziek in strikt danstempo. Quickstep, tango, Engelse wals, rumba, cha-cha of jive; geen probleem voor Just for You. Maar ook soul-, disco-, rock 'n roll- en reggae muziek zit in het repertoire van Just for You. En altijd in een uniek verrassend arrangement gestoken. Just for You, een onlosmakelijk duo met sfeer- en achtergrondmuziek op aangenaam volume voor de juiste muzikale omlijsting van uw festiviteit.

Daarnaast brengt Just for You ook speciale seniorenprogramma’s. Dit zijn speciaal samengestelde programma’s welke naar wens kunnen variëren van 2 x 30 minuten tot 2 x 45 minuten of 1 x 60 minuten.
Zo is er een algemeen programma (‘See You Later Alligator’) en een Kerstprogramma (‘Een Bijzonder Kerstverhaal’).

In feite zijn dit eigenlijk theaterprogramma’s welke geschikt zijn om op iedere locatie gebracht te worden. Het gaat hierbij niet om zomaar liedjes zingen maar de muziek wordt middels een rode draad met elkaar verbonden.
Bij het Kerstprogramma wordt een verhaal verteld waarbij bekende Kerstnummers de revue passeren en waar diverse ludieke en verrassende elementen in zitten.

(Speciaal voor zorgcentra e.d. hanteren wij aangepaste tarieven.)

Informeer naar de mogelijkheden.

Just for You - Piano & More
Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

Muziek

Something Stupid

Let It Snow

DEMO - LOUNGE (JAZZ - BOSSA)

Reviews

Door op 15/04/2019

Mede door de muzikale omlijsting van JFY-Piano & More was het een fantastische avond. Wat een lekkere sfeertje weten zij te brengen. Ook top de stukken op de Sax!! Voor een volgend feestje gaan we jullie zeker weer inhuren! Bedankt!

Door op 24/02/2019

We hebben dit duo geboekt voor mijn 50ste verjaardag. De afspraken waren duidelijk en allemaal nagekomen. Mede dankzij Just for You - Piano & More..heb ik een fantastisch onvergetelijk feest gehad....de gasten en het Grand cafe waar het feest gevierd werd hebben het er nog steeds over hoe goed werd in gespeeld op de aanwezige. Een heel professioneel en gevarieerd optreden!
Echt een aanrader! ;-)

Door op 11/03/2018

Het was een prachtig optreden met een eigen stijl. Onze gasten in het theater hebben genoten. Voor herhaling vatbaar. Een professionele kwaliteit. Chapeau. Met vriendelijke groet, R.Rijks Programmeur Theater Onder de Molen.

Optredens van Just for You - Piano & More

Meer optredens

Contact

Just for You - Piano & More, Easy Listening, Jazz, Bossa nova ensemble

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Leo

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Just for You - Piano & More

Just for You - Piano & More is een ensemble uit Woudrichem. Just for You - Piano & More speelt muziek in de stijlen Easy Listening, Jazz & Bossa nova. Just for You - Piano & More heeft sinds de inschrijving op 02/03/2016 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Just for You - Piano & More klinkt als: Astrud Gilberto, Caro Emerald, Laura Fygi, Sade en Carpenters.. Het repertoire van Just for You - Piano & More bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Just for You - Piano & More krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Just for You - Piano & More hanteert een richtprijs van €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.