JayVeeBand

Indicatie €250 - €650

Stuur een persoonlijk bericht naar JayVeeBand

Check beschikbaarheid
JayVeeBand, Rock, Blues, Easy Listening band

Jos Veldhuizen, een doorgewinterde muzikant uit Apeldoorn, bekend als zanger en frontman van Flavium, Teaser (met Ad VandenBerg), Free&Easy en The Blueshop, is geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld. Jos groeide op in het Apeldoorn-Zuid van de jaren ’50 en heeft zijn muzikale roots in de blues- en rockmuziek van de jaren ’60, ’70 en ’80. Verschillende muzikanten hebben vanaf de oprichting in 2010 met Jos in de JayVeeBand gespeeld, maar vaste muzikale partner en vaak ook co-writer is Kees Luijendijk.

Muziek

Live

Sneak preview

LipStick

Reviews

Boek JayVeeBand en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

JayVeeBand, Rock, Blues, Easy Listening band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - JW

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over JayVeeBand

JayVeeBand is een band uit Apeldoorn. JayVeeBand speelt muziek in de genres Rock, Blues & Easy Listening. JayVeeBand heeft sinds de inschrijving op 30/05/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van JayVeeBand klinkt als: Bad Company, Doktor Rock, Joe Cocker. Het repertoire van JayVeeBand bestaat uit covers en eigen werk.

JayVeeBand hanteert een richtprijs van €250 - €650 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.