Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens

  (1)

Indicatie €150 - €450

Stuur een persoonlijk bericht naar Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens

Check beschikbaarheid
Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens, Singer-songwriter, Nederpop, Akoestisch soloartist

Mijn naam is Jan Coppens en al vele jaren actief in de muziek. Als zanger/gitarist treed ik akoestisch op in cafés en op feestjes met een breed coverrepertoire en eigen werken. Recent mijn allereerste eigen cd uitgebracht met elf prachtige eigen Nederlandstalige liedjes. Het allerbelangrijkste bij optredens is wat mij betreft dat de muziek echt iets toevoegt en zorgt voor een fijne sfeer die misschien wel uitnodigt tot dansen of meezingen. Dat lukt eigenlijk nagenoeg altijd:-)

Muziek

Ga met me mee

Ga maar vliegen

Je bent de liefste

Reviews

Door op 19/06/2017

Op alle vlakken gewoon fantastisch! Niks als complimenten gehad van de bezoekers van het evenement waar het optreden plaats vond. Ook het contract liep erg prettig en hij had en fantastische inzet!

Contact

Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens, Singer-songwriter, Nederpop, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jan

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens

Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens is een solo-artiest uit Nijmegen. Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Nederpop & Akoestisch. Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens heeft sinds de inschrijving op 06/02/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens klinkt als: Guus Meeuwis, Nick & Simon, blof, Marco Borsato. Het repertoire van Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Troubadour Zanger Gitarist Jan Coppens hanteert een richtprijs van €150 - €450 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.