Jacqlin Peters ColLEKtive

  • Band   /   Beusichem
  • #Jazz #Pop #Blues
  • Klinkt als Norah Jones, Ella Fitzgerald,Blossom Dearie, Diana Krall, Michael Buble, Fay Claassen, Rita Reys, Trijntje Oosterhuis, Laura Fygi, Ruth Jacott, Katelijne van Otterloo

Indicatie €300 - €3000

Stuur een persoonlijk bericht naar Jacqlin Peters ColLEKtive

Check beschikbaarheid
Jacqlin Peters ColLEKtive , Jazz, Pop, Blues band

Het in 2016 opgerichte Jacqlin Peters ColLEKtive, is ontstaan door een samenwerking van professionele muzikanten rond de rivier de “LEK”. Bestaande uit Patrick Holleeder uit Wijk bij Duurstede, Sandor Bodi uit Culemborg, Vincent Knaven uit Tiel en Jacqlin Peters uit Beusichem.
Alle muzikanten brengen hun eigen schat aan ervaringen mee om van elk optreden een succes te maken! De band speelt in alle mogelijke Jazz- en easy-listening-stijlen, en is iedere keer opnieuw een muzikale belevenis, zowel voor het publiek als voor de muzikanten zelf!
Het repertoire bestaat uit een verrassende mix van covers uit het American Songbook, bekend van Ella Fitzgerald, Sarah Vaughn en Peggy Lee. Maar ook weet het ColLEKtive popsongs in een Smooth Jazzy Sound neer te zetten. Wilt u dit ook meemaken en ervaren? Neem dan contact op via www.jacqlin.nl

Muziek

Compilatie Misty - Corcovad...

Compilatie Valerie - Lazy S...

Misty

Reviews

Boek Jacqlin Peters ColLEKtive en wees de eerste die een review achterlaat.

Contact

Jacqlin Peters ColLEKtive , Jazz, Pop, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jacqlin

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Jacqlin Peters ColLEKtive

Jacqlin Peters ColLEKtive is een band uit Beusichem . Jacqlin Peters ColLEKtive speelt muziek in de genres Jazz, Pop & Blues. Jacqlin Peters ColLEKtive heeft sinds de inschrijving op 14/01/2019 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Jacqlin Peters ColLEKtive klinkt als: Norah Jones, Ella Fitzgerald,Blossom Dearie, Diana Krall, Michael Buble, Fay Claassen, Rita Reys, Trijntje Oosterhuis, Laura Fygi, Ruth Jacott, Katelijne van Otterloo . Het repertoire van Jacqlin Peters ColLEKtive bestaat uit alleen covers.

Jacqlin Peters ColLEKtive hanteert een richtprijs van €300 - €3000 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.