Identity Circus

  (9)
  • Band   /   Utrecht
  • #Pop #Indie Rock #Rock
  • Klinkt als The Killers - Kaiser Chiefs - Editors - Go Back To The Zoo - Kensington
  • 10 geverifieerde boekingen

Indicatie €350 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Identity Circus

Check beschikbaarheid
Identity Circus, Pop, Indie Rock, Rock band

Welkom bij Identity Circus! De energieke powerpop sensatie van eigen bodem met de flamboyante Italiaans-Brabantse frontman staat bekend om hun energieke live shows vol catchy riffs en positieve vibe. Hiermee weten ze dan ook steen vast de voetjes van de vloer en de handjes op elkaar te krijgen. Ideaal voor op festivals, feesten, bruiloften en in het café.

Hieronder enkele citaten van diverse muziek media en organisaties die ons live hebben zie spelen:
Maxazine:
"this will be the band to watch on the next summer festival circuit."

3voor12/Utrecht:
"a band with festival potential for beautiful summer nights and a lot of dancing people"
"Luistert als een trein"

Rob Klerkx (drummer Moke):
"That's how you play hooks!"

Kei van Amersfoort:
"A band with hit potential"

Biografie:
Zanger Ricco Fiorito zegde zijn oude leven inclusief baan op om te gaan doen waar hij écht gelukkig van wordt. In navolging van deze ideologie werden klaslokalen omgebouwd tot studios, de gymzaal tot atelier en de lerarenkamer tot repetitiehoek.
Vanuit hun muzikale anti-kraak paradijs schrijven ze al hun catchy materiaal, welke meteen door het hele land ten gehore werden gebracht. Eind 2015 verscheen de debuut EP van Identity Circus met vijf pakkende, uptempo popsongs. De eerste single 'Wake Up' werd binnen 2 dagen al meer dan 25.000x bekeken en gedraaid door veel lokale én landelijke radio stations (o.a. Radio 1, 3FM, Radio 538 en Veronica). Identity Circus staat bekend om hun energieke live shows vol catchy riffs en positieve vibe. Dit bracht ze al naar podia zoals Paradiso, de Effenaar, Fluor, Groene Engel en langs vele festival door het hele land.

Muziek

Now

It's Alright

The Heat

Reviews

Door op 23/04/2017

Top avond gehad met een knallendeoptreden van Identity Circus. Contact met Ricco in de voorbereiding was makkelijk en alles was snel geregeld. Hij heeft de organisatie van alle backline op zich genomen, een enorme zorg minder voor leken als wij.
De jongens waren op de dag van het feest keurig op tijd voor de opbouw en soundcheck. Hebben daarna een knallend optreden neergezet wat we ons nog lang gaan herinneren. De tent ging goed los. De mannen zijn professioneel en de muziek heel toegankelijk en je zingt snel mee.
Na de show snel weer alles afgebouwd en de DJ geholpen met aansluiten van zijn apparatuur, zodat het publiek het enthousiasme bleef vasthouden.
Overall: top band met veel potentie om Nederland te gaan veroveren. Kunnen aan de slag op grote podia en in kleinere setting.

Door op 26/03/2017

Top band om mee te werken. Netjes op tijd, stelde hun drumstel te beschikking voor andere en denken mee in de promotie. Heb ze geboekt voor een festival in Tienray. Ondanks het stugge publiek kregen ze iedereen mee en ging het dak eraf. Zeker een aanrader, die komen er wel.

Door op 04/03/2017

Identity Circus is werkelijk een topband! Het contact met hen was zeer relaxed, maar wel duidelijk. Voor het optreden waren ze keurig op tijd om te soundchecken, welke ook vlotjes verliep. Tijdens het optreden wisten ze met hun nummers de hele zaal plat te spelen. Of bezoekers de nummer nu precies kenden of niet, na één refrein werden ze luidkeels meegezongen. Al met al dus een hele goede band, wie wij zeker vaker willen uitnodigen voor een optreden.

Contact

Identity Circus, Pop, Indie Rock, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ricco

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Identity Circus

Identity Circus is een band uit Utrecht. Identity Circus speelt muziek in de genres Pop, Indie Rock & Rock. Identity Circus heeft sinds de inschrijving op 09/07/2014 in totaal 10 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Identity Circus klinkt als: The Killers - Kaiser Chiefs - Editors - Go Back To The Zoo - Kensington. Het repertoire van Identity Circus bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Identity Circus krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Identity Circus hanteert een richtprijs van €350 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.