Harald Koll

  (5)

Indicatie €150 - €350

Stuur een persoonlijk bericht naar Harald Koll

Check beschikbaarheid
Harald Koll, Easy Listening, Fingerstyle, Akoestisch soloartist

Harald Koll bespeelt 6,12 & 15 snarige akoestische gitaren. Hij speelt eigen werk, en bewerkingen, van Bach en de Beatles tot Queen. Fingerstyle gitaar kenmerkt zich door het samenvoegen van baslijnen, akkoorden, melodie en soms percussie tot één gitaarpartij. Harald’s voorbeelden hierin zijn o.a. Harry Sacksioni en Tommy Emmanuel.

”Der Mann hat ein reichhaltiges Vokabular in den Fingern und weiß damit auf schönste Weise zu überzeugen”
Akustik Gitarre Januari 2009

Muziek

Compilatie - Vincent

A minor matter (Harald Koll)

The Water is wide

Reviews

Door op 09/08/2021

Harald was een fantastische aanvulling op onze avondactiviteit waarbij in de tuin de mensen konden chillen, luisteren, praten etc. Zijn akoestische gitaarspel is geweldig en hij heeft veel bekende, maar ook mooie onbekende nummers gespeeld vanuit diverse stijlen. Hij heeft alles professioneel versterkt en voor ieder stuk gebruikt hij de gitaar die daarbij past. Live muziek voegt tóch dat bijzondere stukje beleving toe!

Door op 09/09/2019

Harald heeft geweldig gespeeld, en is een grandioze gitarist!! Ook houdt hij goed rekening met de sfeer. Echt een aanrader en aanvulling voor je feest!!

Door op 02/02/2019

Het contact was erg gemakkelijk. Harald voegde zich volledig naar het evenement; een opening. Met meer dan prima gitaarspel op het juiste volume zorgde hij perfect voor die aanvulling op het evenement dat we zochten.

Contact

Harald Koll, Easy Listening, Fingerstyle, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harald

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Harald Koll

Harald Koll is een solo-artiest uit Epe. Harald Koll maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Fingerstyle & Akoestisch. Harald Koll heeft sinds de inschrijving op 10/08/2017 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Harald Koll klinkt als: Harry Sacksioni Tommy Emmanuel Chet Atkins . Het repertoire van Harald Koll bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Harald Koll krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 5 reviews.

Harald Koll hanteert een richtprijs van €150 - €350 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.